Playa de las Americas

Deze zonzekere en populaire badplaats begint zich aan de zuidkant van Tenerife, waar je je geen moment zult vervelen. De kilometers lange flaneerboulevard is een onafgebroken rij van gezellige winkels, restaurants en terrasjes. Langs de gehele boulevard liggen verschillende zand- en lavastranden met diverse watersportmogelijkheden. Sportliefhebbers kunnen zich vermaken met surfen, tennissen, zwemmen en vele andere mogelijkheden.

 

Duiken rond Tenerife is als het betreden van een onderwaterparadijs waar de schoonheid van de oceaan tot leven komt. Met zijn kristalheldere wateren en kleurrijke zeeleven biedt dit eiland in de Atlantische Oceaan een onvergetelijke duikervaring.

 

Of je nu een ervaren duiker bent of net begint, Tenerife biedt duikplekken voor alle niveaus. De professionele duikscholen zorgen voor een veilige en educatieve omgeving, terwijl de relaxte sfeer van het eiland zorgt voor een perfecte balans tussen avontuur en ontspanning. Kortom, duiken rond Tenerife is niet alleen een duik in de diepte van de oceaan, maar ook in de pracht van de natuur die dit eiland te bieden heeft.

 

Algemene informatie

Door zijn unieke geografische ligging, is Tenerife een geweldige plek om te duiken. Op slechts 300 km van de westkust van Afrika en de Sahara, heeft Tenerife het hele jaar door een warm en zonnig klimaat . Zelfs in de zomer zorgt de aangename zeebries voor temperaturen die zelden boven de 34°c gaan en in de winter aangename dagtemperaturen nooit onder de 18°c. Het uitzonderlijke onderwaterleven en het buitengewone vulkanische onderwaterlandschap zorgen ervoor dat duikers jaar naar jaar terugkomen.

 

Wil je een van de andere Canarische Eilanden bezoeken? Kijk dan eens bij LanzaroteFuerteventuraGran CanariaLa Palma of El Hierro!

Lees meer
0 van 0 getoond

Hoogtepunten

Duikvakantie dicht bij huis Temperatuur 25°C - 32°C Geschikt om het gehele jaar te duiken! Ook geschikt voor snorkelen! Duik rond vulkanische rotsformaties!
OFFERTE AANVRAGEN gratis en vrijblijvend vakantieadvies!
Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Persoonlijk advies
Offerte Aanvragen