Fiji

De onderwaterwereld rond Fiji ontdek je het beste vanaf een liveaboard. De boot vaart tussen vele eilanden, waardoor je een compleet beeld krijgt van de regio. De ongerepte koraalriffen zijn een hoogtepunt. Met zekerheid duik je naar een aantal van de meest gezonde en dichte koraalriffen. Het leven onder water is niet minder indrukwekkend. Rifhaaien en adelaarsroggen wordt regelmatig gespot. Clownvissen zoeken bescherming tussen de anemonen, wanneer snappers en lipvissen passeren. Kijk ook uit voor schitterende zeepaardjes. Tijdens een liveaboard in Fiji vaar je van Suva op het hoofdeiland Makongi Island via het eiland Wakaya. Onderwater zijn muren en kanalen dé plek voor manta’s, hamerhaaien en andere haaisoorten. Wakaya Pass is een diepe afgrond, perfect voor het bewonderen van haaien. Rond de eilanden van Fiji heb je ook kans op het spotten van dolfijnen, walvissen en zelfs orka’s!

 

Algemene informatie

De 333 tropische eilanden zijn gelegen in het hart van Oceanië. Bij velen bekend om de luxe privé-eilanden, all-inclusive resorts, top spa’s en watersportactiviteiten. Maar, het meest bijzondere in Fiji is de cultuur. De ongerepte onderwaterwereld en het kristalheldere water maken Fiji de ideale bestemming voor duikers en honeymooners. Op Fiji is zoveel meer dan alleen zon, zee en strand. Zo is het hoofdeiland erg groen, vind je er suikerrietvelden en zijn er ook vulkanisch zwarte stranden. Ben je op zoek naar het echte bountygevoel? Laat je dan verwennen tijdens een bezoek aan een van de Mamanuca Islands. Voor pure ontspanning kies je voor een strandverblijf op Viti Levu of een van de andere eilanden.

Lees meer
Liveaboards in Fiji Het meest en het mooiste van Fiji meekrijgen? Ga op liveaboard cruisevakantie en laat je meenemen naar de vele waanzinnig mooie eilanden. Bewonder ongerepte koraalriffen, duik met rifhaaien, tonijnen en grote lipvissen of ga op zoek naar zeepaardjes!
Liveaboard Routes in Fiji Fiji is voor de haai- en zachte koraal liefhebbers de plek waar je moet wezen! Van macroduiken tot driftduiken met grote pelagische soorten en wel 390 koraalsoorten kijk je je ogen uit. Duik in grotten en canyons, met manta’s, walvishaaien en stierhaaien.
Offerte Aanvragen