Dalsoyra

Midden tussen de prachtige en weelderige natuur van Noorwegen zien we steeds vaker duikresorts opkomen. De authentieke bouw van deze resorts brengen een geheel ontspannen sfeer met zich mee. Het duiken vanuit een resort in Noorwegen is een heel ander avontuur dan bij de warm water bestemmingen. Toch is het de kou zeker waard. De enorme diversiteit in het onderwaterleven is adembenemend.

 

Het begint al met de rit naar Dalsoyra. De omgeving is adembenemend, met groene heuvels en kristalheldere meren die je overal omringen. Het voelt alsof je naar een duikparadijs rijdt, en geloof me, dat is het ook. In Noorwegen zie je namelijk bijna net zoveel critters als in Indonesië! Ook liggen er verschillende indrukwekkende wrakken op de bodem. En het mooiste is dat je hier niet per se een doorgewinterde duiker hoeft te zijn. Er zijn plekken voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Dus, of je nu een duikfanaat bent of gewoon op zoek bent naar een geweldige ervaring, Dalsoyra is de place to be. Het duiken in Noorwegen is dus ook echt voor iedereen! 

 

Algemene informatie

Dalsoyra, het is zo'n pittoresk dorpje dat je meteen in zijn charme omarmt. Gelegen te midden van groene heuvels en omringd door een betoverend landschap, lijkt het alsof de tijd hier een beetje langzamer gaat. Het is een van die verborgen pareltjes waarvan je je afvraagt hoe het niet al lang door de wereld is ontdekt. Het lijkt alsof de natuur zelf zijn hand heeft uitgestrekt over Dalsoyra, met weelderige bossen die de omgeving omhelzen. Wandelpaden kronkelen door de bossen, waardoor het dorp een paradijs is voor natuurliefhebbers en avonturiers. In de lente schildert een zee van bloemen de velden in alle denkbare kleuren, terwijl in de winter een magisch sneeuwtapijt het landschap transformeert.

 

Wil je meer duikvakanties in Europa ontdekken? Bekijk dan ook de duikmogelijkheden in Oostenrijk, Portugal of Cyprus

 

Lees meer
0 van 0 getoond

Hoogtepunten

Veel kelpwouden, vissen en zeeslakken Geschikt voor wrakduiken Geschikt voor fjordduiken Geschikt voor recreatieve en technische duikers Perfecte combinatie van boven & onderwater!
OFFERTE AANVRAGEN gratis en vrijblijvend vakantieadvies!
Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Persoonlijk advies
Offerte Aanvragen