Andros

Andros, gelegen in de betoverende Bahama's, biedt duikers een onvergetelijke ervaring met zijn kristalheldere wateren en kleurrijke koraalriffen, waar de onderwaterwereld tot leven komt met een overvloed aan tropische vissen.

 

Wat Andros echt uniek maakt, zijn de zogenaamde 'Blue Holes' die zich onderwater bevinden. Deze mysterieuze, diepe gaten lijken wel toegangspoorten tot een andere wereld. Terwijl je naar beneden zweeft, wordt het donkerder en ontvouwen zich stalactieten en stalagmieten die getuigen van de tijdloze schoonheid van deze onderwatergrotten.

 

Het duiken hier is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een ontmoeting met fascinerende zeedieren. Verpleegsterhaaien glijden elegant voorbij, terwijl nieuwsgierige zeeschildpadden je rustig begroeten. Het rif zelf barst van het leven, met kleurrijke anemonen, papegaaivissen en zeepaardjes die elk hoekje en gaatje bewonen.

 

Algemene informatie

Naast de adembenemende onderwaterwereld biedt Andros ook boven water een ontspannen eilandvibe. Na een dag duiken kun je ontspannen op verlaten stranden, genieten van lokale lekkernijen en de warme gastvrijheid van de Bahamaanse bevolking ervaren. Kortom, duiken rond Andros is niet zomaar een sport, het is een reis naar een magische wereld vol pracht en verwondering.

 

Wil je meer ontdekken van de Bahama's? Neem dan ook eens een kijkje bij Grand Bahama, Nassau of een van de liveaboards!

Lees meer

DE BESTE DUIKVAKANTIES: Andros

Prijs
Prijs Vertrekdatum Sterren A/Z alfabetisch
Accommodatie
Small Hope Bay Lodge
Bahama's, Andros
  • Gelegen aan een privé strand
  • All inclusive accommodatie met verse internationale gerechten
  • 3 tot 4 duiken per dag!
  • Voor zowel beginnende als ervaren duikers
Small Hope Bay Lodge kan gemakkelijk in één woord omschreven worden: ‘geweldig’! U waant zich in een klein, rustiek paradijsje. De lodge is volledig all inclusive!
4 jun. 2024 (9 dagen reis)
Internationale retourvlucht
Binnenlandse vlucht
Transfer
Accommodatie
Verplichte kosten in NL
Vanaf prijs per persoon
3.467,95
bekijk
1 van 1 getoond

Hoogtepunten

Ongerepte riffen met rijk onderwaterleven Ook geschikt voor snorkelen! Een van de TOP duikbestemmingen ter wereld Kleurrijke koraalriffen met tropische vissen Perfecte combinatie van boven & onderwater!
OFFERTE AANVRAGEN gratis en vrijblijvend vakantieadvies!
Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Persoonlijk advies
Offerte Aanvragen