Praslin

Met circa 6500 bewoners is Praslin het op één na grootste eiland van de Seychellen. Praslin lig ongeveer 45 km ten noordoosten van Mahé en is 10 km lang en 3,7 km breed. Een eilandtour per auto duurt een halve dag. Evenals de andere eilanden is ook Praslin gezegend met een prachtige natuurlijke kustlijn. Praslin beschikt over prachtige stranden zoals Anse Georgette en Anse Lazio, behorend tot te mooiste stranden ter wereld. Het is een waar paradijs voor strandliefhebbers. Het eiland biedt een grote diversiteit aan snorkel en duikmogelijkheden vanuit Côt D’Or richting het aangrenzende Curieuse Marine National Park.

 

In het hart van Praslin ligt één van ’s werelds kleinste natuurlijke UNESCO werelderfgoederen, Vallée de Mai. Dit prachtige palmenbos met unieke planten en diersoorten is een overblijfsel van de prehistorische bossen van Gondwanaland, een 200 miljoen jaar oud continent. Vallée de Mai is een magische plek met torenhogen bomen, inheemse fauna, prachtige beekjes en watervallen. Tevens is dit de plek waar de magnifieke Coco de Mer Palm groeit, een palm die bekend staat om de grootste zaden van het plantenrijk.

Lees meer

DE BESTE DUIKVAKANTIES: Praslin

Prijs
Prijs Vertrekdatum Sterren A/Z alfabetisch
Accommodatie
Berjaya Praslin
Seychellen, Praslin
  • Dineer op het strand
  • Gelegen aan de beroemde Cote D'Or-strand
  • Uniek onderwaterwereld voor de deur
  • Keuze uit 2 duikcentra's
Berjaya Praslin Resort is het oudste hotel in Anse Volbert met de beste locatie in het midden van Cote d'Or!
21 jun. 2024 (9 dagen reis)
Internationale retourvlucht
Transfer
Accommodatie
Verplichte kosten in NL
Vanaf prijs per persoon
1.059,98
bekijk
1 van 1 getoond

Hoogtepunten

Grote diversiteit aan duik & snorkel mogelijkheden! Ongerepte riffen met rijk onderwaterleven Rijke flora en exotische fauna Relatief onbekende duikspots Parelwitte stranden en azuurblauwe zee!
OFFERTE AANVRAGEN gratis en vrijblijvend vakantieadvies!
Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Persoonlijk advies
Offerte Aanvragen