Liveaboards in Turks- & Caicos


De wateren van de Turks & Caicoseilanden zijn befaamd om het uitstekende zicht onder water, spectaculaire wandduiken en de overvloed aan maritiem leven in alle maten en soorten. Nauwelijks regenval en betrouwbare zeestromingen dragen bij aan het opmerkelijk goede zicht en zorgen voor voedsel voor de vele Pelagische soorten.

 

Caraïbische rifhaaien komen hier veel voor, net als gevlekte adelaarsroggen, jacks, groupers en schildpadden. Ook frequent gespot worden de zwartpunt rifhaaien, tijgerhaaien, hamerhaaien en manta's. Beroemd vanwege de spectaculaire wanden overgoten met enorme zachte koralen, barrel sponzen, hard koralen bogen en macroleven maken een duik rond de Turks & Caicoseilanden tot een onvergetelijke ervaring!

 

Veel van de duikstekken bevinden zich buiten de grenzen van het Prinses Alexandra Nationaal Park, wat voorziet in een strikte bescherming van het meeste van het maritieme leven in de omgeving van Provo. Alle duikorganisaties in de omgeving werken mee aan de beschermende maatregelen om te zorgen dat de eilanden en haar wateren schoon blijven voor toekomstige bezoekers.

Lees meer
0 van 0 getoond

Hoogtepunten

Tropisch paradijs Spot de walvis migratie! Barrièrerif met prachtig koraal Kristalhelder water met veel zicht Spectaculaire wandduiken
OFFERTE AANVRAGEN gratis en vrijblijvend vakantieadvies!
Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Persoonlijk advies