Romblon

Het kleine eiland Romblon is gelegen tussen Luzon en de Visayan Islands en vooral bekend vanwege zijn authentieke charme en vriendelijke bevolking. Met de onderwaterwereld hier ziet het wel goed, want Romblon ligt precies in het midden van het zogenaamde “center of biodiversity!” Rond Romblon vind je veel verschillende soorten duikstekken: van muren, kloven en zachte koraalspots tot muckduiklocaties, gigantische gorgonen en onderwaterreservaten. De meest bekende duiklocaties zijn het klovenlandschap van Agpanabat, gigantische waaierkoralen bij Magnificat, zwermen vissen in Agnay en muck- en macroduiken in Lunas.

 

Er zijn heel veel duikstekken in de buurt gelegen. Voor adelaarsroggen en haaien vertrek je vroeg in de morgen naar Agnay Fish Sanctuary, heel veel zeenaaktslakken spot je bij Lonos Marine Sanctuary, voor zeldzame Severnsi Pontohi pygmeezeepaardjes ga je naar Bangug Island en rond Bonbon Beach kun je geweldige nachtduiken maken.
 

Lees meer

DE BESTE DUIKVAKANTIES: Romblon

Prijs
Prijs Vertrekdatum Sterren A/Z alfabetisch
Accommodatie
The Three P Holiday & Dive Resort
Filipijnen, Romblon
  • Top macro bestemming
  • Duiken in kleine groepjes
  • Familiaire sfeer
  • Midden in het "center of biodiversity"
Ontdek de schitterende onderwaterwereld met vooral veel klein leven rond Romblon. Overnacht in een authentieke cottage aan het water of kies voor een meer luxe Deluxe Room met airconditioning.
3 okt. 2024 (9 dagen reis)
Internationale retourvlucht
Transfer
Accommodatie
Verplichte kosten in NL
Vanaf prijs per persoon
1.128,54
bekijk
1 van 1 getoond
OFFERTE AANVRAGEN gratis en vrijblijvend vakantieadvies!
Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Persoonlijk advies
Offerte Aanvragen