Liveaboard Routes in Palau

Duiken in Palau is als op vakantie in een schilderij van Bob Ross. Smaragdgroene natuur omringd door magisch turquoise en donker blauw water gevuld met 500 soorten kleurrijke koralen en zeeleven waar je hart alleen maar sneller van gaat kloppen. De Grote Oceaan behuist van alle soorten wat; grote roofvissen, micro-organismen en de grootste vis van allemaal de walvishaai. Vaar langs de welbekende ,van oorsprong koraalriffen, Rock Islands (Chelbachebeilanden) die als groen begroeide champignon gevormde gevaarte uit de Zuidelijke lagune steken. Maak spectaculaire wrakduiken in Peleliu over tragisch gezonken schepen en vliegtuigen van uit de Tweede Wereldoorlog, verken kanalen, steile muren, grotten, fraaie blue holes en duik tussen de schildpadden, de haaien in onder meer “Blue Corner” en talloze tropische vissen.

 

Met zicht van rond de 30 meter en watertemperaturen van rond de 30°C beleef je hier het hele jaar door je droomvakantie. Bekijk op je gemak hoe grote mantaroggen een schoonmaakbeurt krijgen van kleine poetslipvisjes, laat je verrassen door de stoere hamer- en rifhaaien, zweef mee op de stroming van het water met schildpadden en koralen en knijp jezelf bij een ontmoeting met dolfijnen. En om je reis nog spectaculairder te maken snorkel je tussen duizenden karamelgekleurde kwallen in het Jellyfish Lake. Je weet niet wat je ziet!

Lees meer

DE BESTE DUIKVAKANTIES: Liveaboard Routes in Palau

Prijs
Prijs Vertrekdatum Beoordeling A/Z alfabetisch
Liveaboard regios' Palau
Ngmelis, Peleliu & Koror
Palau Rock Islands...
21 apr. 2024 (8 dagen reis)
Liveaboard
Verplichte kosten in NL
cruise only per persoon
2.056,-
cruise + vlucht
n.n.b.
bekijk
21 - 28 apr. 2024
7 nachten
Liveaboard boot
Palau Aggressor II

vanaf

2.056,-
cruise + vlucht p.p.
n.n.b.
7 van 18 plekken vrij
arrow
1 - 11 mrt. 2024
10 nachten
Liveaboard boot
Ocean Hunter III

vanaf

5.049,-
cruise + vlucht p.p.
n.n.b.
2 van 16 plekken vrij
arrow
3 - 10 mrt. 2024
7 nachten
Liveaboard boot
White Pearl

vanaf

2.713,-
3.192,-
cruise + vlucht p.p.
n.n.b.
28 van 28 plekken vrij
arrow
1 van 1 getoond

Hoogtepunten

Een van de TOP duikbestemmingen ter wereld Ontdek de blue holes Geschikt voor wrakduiken Mooie koraaltuinen met tropische vissen Perfect voor stromingsduiken
OFFERTE AANVRAGEN gratis en vrijblijvend vakantieadvies!
Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Persoonlijk advies