Duikresorts Palau

Koror is de hoofdstad van Palau en ligt op het gelijknamige eiland dat door bruggen en dammen verbonden is met het dicht beboste en spaarzaam bewoonde hoofdeiland Babeldaob en enkele kleinere eilanden. De stad heeft niet meer de allure van de Japanse periode, maar onderscheidt zich verder niet van de weinige andere steden in de Stille Oceaan. Het is tamelijk druk naar Oceanische begrippen, maar niet echt interessant. Wel is Koror geschikt als uitgangspunt voor dagtrips naar andere eilanden en behoorlijk veramerikaanst.

 

Palau bestaat uit 30 eilanden, waarvan een aantal met vulkanische grond of van poreus kalksteen, zoals de Rock Islands. Deze geologie zorgt ervoor dat Palau zowel boven als onder water gezegend is met een prachtige natuur. Je vindt er zoute meren, jungle, grotten en bergen en meer dan 50 soorten vogels en krokodillen. Duiken in de wateren van Palau betekent ontmoetingen met haaien, manta's, dolfijnen, barracuda's, schildpadden, en zwermen tropsiche vis.

 

Algemene informatie

Palau is zo'n juweeltje van een bestemming dat het bijna onmogelijk is om er niet verliefd op te worden. Dit kleine paradijs in de Stille Oceaan, bestaande uit meer dan 500 eilanden, biedt een perfecte mix van natuurlijke schoonheid, cultuur en avontuur. Wat Palau extra speciaal maakt, is de sterke verbinding met de traditionele cultuur. Lokale dorpen verwelkomen bezoekers met open armen, waardoor je de kans krijgt om de warmte van de Palause gastvrijheid te ervaren. Proef de lokale keuken, zoals de heerlijke verse vis en tropische vruchten, en neem deel aan traditionele dansen om de rijke cultuur van het eiland te omarmen.

 

Kortom, Palau is veel meer dan alleen zon, zee en strand. Het is een bestemming die je hart steelt met zijn natuurlijke pracht, culturele schatten en vriendelijke bevolking. Een bezoek aan Palau belooft niet alleen een vakantie, maar een onvergetelijk avontuur dat je voor altijd bij zal blijven.

 

Wil je meer ontdekken van Palau? Kijk dan ook eens naar de unieke liveaboard mogelijkheden!

Lees meer

DE BESTE DUIKVAKANTIES: Duikresorts Palau

Prijs
Prijs Vertrekdatum Sterren A/Z alfabetisch
Accommodatie
COVE Resort Palau
Palau, Duikresorts Palau
  • De duikschool bevind zich op loopafstand!
  • Bootduik locatie!
  • Mooi zwembad!
  • Op loopafstand van de winkels en restaurantjes!
Eenvoudig, maar net hotel met ruime kamers en centrale ligging in het centrum van Koror. Gezellige restaurants, supermarkten en leuke winkeltjes zijn op loopafstand.
12 okt. 2024 (8 dagen reis)
Internationale retourvlucht
Binnenlandse vlucht
Transfer
Accommodatie
Verplichte kosten in NL
Vanaf prijs per persoon
2.018,56
bekijk
Accommodatie
Palau Pacific Resort
Palau, Duikresorts Palau
  • Prive strand!
  • 2 restaurants met bar!
  • Zwembad met jacuzzi
  • Ophaal service van het hotel naar de duikschool!
Eén van de meest luxe accommodaties in Palau, direct aan het eigen strand en middenin het groen. Er is hier zelfs een orchideeënkwekerij!
12 okt. 2024 (8 dagen reis)
Internationale retourvlucht
Binnenlandse vlucht
Transfer
Accommodatie
Verplichte kosten in NL
Vanaf prijs per persoon
2.462,90
bekijk
2 van 2 getoond

Hoogtepunten

Een van de TOP duikbestemmingen ter wereld Geschikt voor wrakduiken Geschikt voor duiken in druipsteengrotten Ongerepte riffen met rijk onderwaterleven Parelwitte stranden en azuurblauwe zee!
OFFERTE AANVRAGEN gratis en vrijblijvend vakantieadvies!
Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Persoonlijk advies
Offerte Aanvragen