Noorwegen

Duiken tussen de fjorden, het is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt bij een duikvakantie in Noorwegen... Toch heeft Noorwegen een rijk en enorm divers onderwaterleven. De kleine onderwaterwezentjes die je veelal rondom Indonesië ziet, tref je óók in de wateren rondom Dalsoraya. Naast het bijzondere macroleven liggen er langs de kust van Noorwegen diverse bijzondere wrakken. Het interessante aan deze wrakken is dat de meeste van de wrakken tot wel 90% in tact zijn gebleven. Sommige wrakken hebben zelfs de masten nog staan!

 

Algemene informatie

Noorwegen, het land van de middernachtzon en adembenemende fjorden, is een parel in Europa. Met zijn schilderachtige landschappen en vriendelijke bevolking biedt Noorwegen een unieke ervaring die je nergens anders in Europa vindt. Of je nu wandelt door de weelderige bossen, de majestueuze bergen beklimt of de charmante dorpjes aan de kust verkent, Noorwegen laat een onuitwisbare indruk achter.

 

Wat deze bestemming zo uniek maakt, is niet alleen de overweldigende schoonheid van de natuur, maar ook de rijke cultuur en geschiedenis. Noorwegen heeft zijn eigen unieke identiteit binnen Europa behouden, met tradities die teruggaan tot de Vikingtijd. De Noorse folklore, met trollen en mythische wezens, voegt een sprookjesachtig tintje toe aan het land.

Lees meer
Dalsoyra Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Trotseer het koude water en bewonder indrukwekkende wrakken en tientallen critters!
Offerte Aanvragen