Villa's op Bonaire

Het “Divers Paradise” Bonaire is natuurlijk een zeer gewilde plek voor duikers. Naast de vele resorts, zijn er ook genoeg villa’s te boeken voor jou duikvakantie! Met gezellige Caribische sfeer, vriendelijke bevolking en enorme gastvrijheid van het eiland, voel je je meteen thuis. De meeste accommodaties beschikken vaak over een duikcentrum op het terrein. Deze vallen soms ook nog eens onder hetzelfde management. Dat maakt het natuurlijk alleen maar makkelijker om aan de Marine Park penning te komen. Deze heb je nodig om zelf te mogen gaan duiken als je met je pick-up truck het eiland rond rijdt! Bonaire is namelijk erg beschermend naar de koraalriffen en de rest van de wonderlijke onderwaterwereld. Door de geweldige staat van de koralen, is het een fantastische leefomgeving voor vele kleurrijke vissen en bijzondere onderwaterwezens.

 

Villa op Bonaire

xx

Lees meer

DE BESTE DUIKVAKANTIES: Villa's op Bonaire

Prijs
Prijs Vertrekdatum Beoordeling A/Z alfabetisch
Accommodatie
Hamlet Oceanfront Villa 10
Bonaire, Villa's op Bonaire
  • Geschikt voor 12 personen!
  • Mooie ruime veranda
  • De duikscheel bevindt zich op loopafstand!
Ontspan na het duiken in de grote tuin of op het heerlijke terras. Hamlet Oceanfront Villa 10 is volledig ingericht en geschikt voor maximaal 12 personen.
4 jun. 2024 (9 dagen reis)
Internationale retourvlucht
Accommodatie
Verplichte kosten in NL
Vanaf prijs per persoon
1.062,16
bekijk
1 van 1 getoond

Hoogtepunten

Een van de TOP duikbestemmingen ter wereld Perfect voor kantduiken! Onaangetaste onderwaterwereld Ook geschikt voor snorkelen! Omringd door een prachtig koraalrif
OFFERTE AANVRAGEN gratis en vrijblijvend vakantieadvies!
Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Persoonlijk advies