Liveaboards in de Azoren

Een duikvakantie in de Azoren is heel veelzijdig en biedt waanzinnige onderwater aanzichten. Om de mooiste plekken van deze Europese topbestemming in de Atlantische Oceaan te ontdekken is een liveaboard vakantie een absolute aanrader. Vaar naar de mooiste locaties, maak verschillende soorten duiken waar je spannende ontmoetingen beleeft met makohaaien of blauwe haaien, je adem in houdt bij het passeren van een groep dolfijnen, snorkel met walvishaaien en beweeg je door de manta’s en mobula’s terwijl je scholen vissen en schildpadden ontwijkt. De kans de je met meerdere liveaboards op dezelfde locatie tegelijk aanwezig bent is daarnaast vrij klein waardoor je in alle rust en stilte met je mede reizigers van het waanzinnige uitzicht over het eindeloze blauw kan genieten.

 

Kies voor een luxe stoere motorjacht of ga voor de ultieme natuurervaring en kies voor een chic zeiljacht. Ook kan je combinatie opties kiezen waar je deels op het duikjacht en deels op land verblijft of waar de schepen zo nu en dan aan wal komen zodat je ook de eilanden, de prachtige natuur en de lokale sfeer kan gaan ontdekken. Op deze manier beleef je de Azoren zo uitgebreid mogelijk en kom je thuis met de mooiste herinneringen. Geniet van heerlijk eten aan boord, een gastvrije bemanning die je meeneemt naar de beste hotspots uit jouw verlanglijstje en beleef het ultieme vakantie gevoel op nog geen 4 uur vliegen vanaf Amsterdam.

 

Algemene informatie

De Azoren, een betoverende eilandengroep midden in de Atlantische Oceaan, vormen een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Bestaande uit negen vulkanische eilanden, bieden de Azoren een spectaculaire mix van weelderige groene landschappen, indrukwekkende kliffen en kristalhelder blauw water. De charmante dorpjes op de Azoren, met hun traditionele architectuur en gastvrije bevolking, voegen een culturele dimensie toe aan de eilanden. Kortom, de Azoren zijn een verborgen parel die reizigers betovert met hun ongerepte natuur, avontuurlijke mogelijkheden en authentieke charme.

Lees meer

DE BESTE DUIKVAKANTIES: Liveaboards in de Azoren

Prijs
Prijs Vertrekdatum Sterren A/Z alfabetisch
Liveaboard
Water and Wind
Portugal, Azoren, Liveaboards in de Azoren
  • Eilandhoppen: elke avond een nieuwe haven bezoeken!
  • Prachtige 13 meter lange catamaran!
  • Ideaal voor kleinere groepen en gezelschappen
  • Duik met blauwe haaien, mako's en mobula's

Met deze unieke liveaboard vaar je naar de meest prachtige duikstekken van de Azoren!

22 jun. 2024 (8 dagen reis)
Transfer
Liveaboard
Verplichte kosten in NL
cruise only per persoon
2.790,-
cruise + vlucht
n.n.b.
bekijk
22 - 29 jun. 2024
7 nachten
Route

vanaf

2.790,-
cruise + vlucht p.p.
n.n.b.
8 van 8 plekken vrij
arrow
13 - 20 jul. 2024
7 nachten
Route

vanaf

2.990,-
cruise + vlucht p.p.
3.405,67
8 van 8 plekken vrij
arrow
20 - 27 jul. 2024
7 nachten
Route

vanaf

2.990,-
cruise + vlucht p.p.
3.657,34
8 van 8 plekken vrij
arrow
1 van 1 getoond

Hoogtepunten

Duikvakantie dicht bij huis Perfecte combinatie van boven & onderwater! Spot walvissen en dolfijnen! Duikstekken voor alle niveaus Geschikt om het gehele jaar te duiken!
OFFERTE AANVRAGEN gratis en vrijblijvend vakantieadvies!
Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Persoonlijk advies
Offerte Aanvragen