Roatan

Roatán is een paradijselijk en relaxt eilandje voor de kust van Honduras. Op de resorts en in de verschillende gezellige dorpjes zoals West End voel je het echt Caribische sfeertje. Eet verse vis in een gezellig restaurant, luier op het mooiste strand en verken op je gemak het binnenland. Hoogtepunten zijn de geweldige tropische zandstranden, het groene, bergachtige binnenland en de prachtige onderwaterwereld. Voor de perfecte vakantie op Roatán combineer je luieren op het strand met wandelen door het binnenland en duiken of snorkelen in de helderblauwe zee.

 

Bijna de gehele kustlijn van Roatán is omgeven door het gigantische Meso-American Reef, een prachtig divers koraalrif met veel tropische vissen. Voor lange wandelingen door groene bossen ben je hier ook op de goede plek. In het Blue Harbor Tropical Arboretum waan je je in een tropische jungle en vind je enkele mooie wandelpaden. Wil je het oude piratenleven ontdekken? Ga dan naar het afgelegen oosten van Roatán. Vroeger leefden er op het eiland zo’n 5000 piraten en was het oosten van Roatán een bekende uitvalsbasis om schepen te overvallen.

Lees meer

DE BESTE DUIKVAKANTIES: Roatan

Prijs
Prijs Vertrekdatum Sterren A/Z alfabetisch
Accommodatie
Henry Morgan Beach Resort
Honduras, Roatan
  • Het resort bevind zich direct aan het strand!
  • Het dorp is op loopafstand
  • Een na grootste koraalrif ter wereld!
  • De duikschool bevind zich in het resort!
Vanuit je kamer wandel je zo het prachtige strand op waar je lekker kunt luieren of een potje volleybal speelt. Er is meer dan genoeg vertier op het resort, zoals danslessen en duikcursussen.
3 apr. 2025 (9 dagen reis)
Internationale retourvlucht
Transfer
Accommodatie
Verplichte kosten in NL
Vanaf prijs per persoon
1.730,29
bekijk
Accommodatie
Anthony's Key Resort
Honduras, Roatan
  • Zwembad met SPA faciliteiten
  • Restaurant met bar
  • De duikschool bevind zich in het resort
  • Kinder duik club!
Anthony's Key Resort is gemaakt voor fanatieke duikers. De hele dag maak je de mooiste duiken naar het één na grootste barrièrerif ter wereld of in de lagune voor je bungalow.
30 apr. 2025 (9 dagen reis)
Internationale retourvlucht
Transfer
Accommodatie
Duiken
Verplichte kosten in NL
Vanaf prijs per persoon
2.737,71
bekijk
2 van 2 getoond

Hoogtepunten

Barrièrerif met prachtig koraal Spot de walvis migratie! Stijle wanden en fantastische drop-offs! Geschikt voor wrakduiken Grote diversiteit aan duik & snorkel mogelijkheden!
OFFERTE AANVRAGEN gratis en vrijblijvend vakantieadvies!
Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Persoonlijk advies
Offerte Aanvragen