Duikreisadvies op maat Welke duikbestemming past bij mij?

Op zoek naar de duikbestemming die het beste bij je past maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je verzekerd zijn van de beste aanbiedingen voor jouw droom (duik)reis?

  • Onze specialisten zoeken het graag voor je uit
  • Gratis en vrijblijvend
  • Laat het vakantie gevoel hier alvast beginnen!

 

Vul de vragenlijst zo compleet mogelijk in. Binnen 3 werkdagen ontvang je ons scherpste reisadvies dat we speciaal voor jou op maat maken.

 

Heb je je bestemming al gevonden? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan!

Vraag de experts!
Neem contact met ons op
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Neem contact met ons op
diving world staff-picks

Onze duikreisexperts hebben het vinden van de perfectie duikvakantie met deze ‘staff-picks’ super makkelijk gemaakt. De perfecte duikreizen, overzichtelijk per thema gesorteerd.

Ontdek alle thema’s
Diving World Staff Picks Maak kennis met Diving World Staff Picks! Van al onze mooie duikreizen zijn er een paar die we specifiek voor je willen uitlichten. We nemen je mee naar onze favorieten!
Beste plekken om te leren duiken Heb jij nou altijd al eens willen leren duiken, altijd in voor het leren van iets nieuws, snorkel je graag of ben je gewoon heel slecht in het niets doen? Dan is een duikcursus op vakantie iets voor jou!
Luxe liveaboards Houd je van luxe aan boord, dan zijn deze liveaboard boten speciaal voor jou. Deze liveaboards bieden nét dat beetje extra, geweldige service en meer comfort.
Beste voor macro Op zoek naar ’s werelds bizarste en interessantste wezens. Macroduiken opent de wegen naar een complete sprookjeswereld waar niets is wat het lijkt.

#DivingWorldDuikvakanties