Sifah

Een oase van rust. Deze schilderachtige bestemming wordt omgeven door witte zandstranden, turquoise wateren van de Arabische Zee en het majestueuze Hajar gebergte. De keuze van Jebel Sifah als bestemming ligt in het feit dat de hoofdstad bereikbaar is in minder dan een uur rijden. Op weg naar Jebel Sifah, kom je door het rustige vissersdorp Sifah. Hier heb je een prachtig uitzicht op de bergen en de zee en samen met de vriendelijke mensen uit dit bescheiden, onopvallende dorp maakt het de perfecte ‘buurman’.

 

De unieke architectuur van Jebel Sifah combineert inheemse elementen met klassieke Midden-Oosten design. De sterke essentie van de traditionele Oman wordt ook weerspiegeld in het gebruik van rijke en levendige kleuren. De bergachtige omgeving van Jebel Sifah is de thuisbasis van 2.700 luxe woningen en diverse architectuur en stijl en heeft 200 ligplaatsen in de jachthaven van de stad. Ook beschikt Jebel Sifah over een 18-holes PGA golf baan, kleinhandel locaties, restaurants en cafés.

Lees meer

DE BESTE DUIKVAKANTIES: Sifah

Prijs
Prijs Vertrekdatum Sterren A/Z alfabetisch
Accommodatie
Sifawy Hotel
Oman, Sifah
  • Er bevinden zich winkels, restaurantjes en cafés op loopafstand van het hotel!
  • Groot zwembad met jacuzzi
  • De duikschool bevindt zich op loopafstand van het hotel
  • Bootduik locatie!
Sifawy Boutique Hotel, gelegen in de nieuwe badplaats Jebel Sifah, combineert Europees design met traditioneel Omaanse stijl.
14 mrt. 2025 (8 dagen reis)
Internationale retourvlucht
Transfer
Accommodatie
Verplichte kosten in NL
Vanaf prijs per persoon
1.076,04
bekijk
1 van 1 getoond

Hoogtepunten

5 - 10 uur vliegen Zeer geschikt voor bootduiken Ontdek plaatselijke culturen Veelkleurige riffen Veel grote pelagische vissen!
OFFERTE AANVRAGEN gratis en vrijblijvend vakantieadvies!
Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Persoonlijk advies
Offerte Aanvragen