Sint Maarten

Je zult versteld staan tijdens het duiken in de Noordoost Caribische Zee. Hoewel er in de bekende duikbladen niet vaak ruchtbaarheid aan gegeven wordt, is de variatie in topografie en duikstekken, die gedurende de liveaboard week worden aangedaan, bijzonder verrassend! Het noordoostelijke deel van het Caribische gebied is een interessante regio met haar mix van Nederlandse, Britse, Franse en lokale culturen tegen het decor van een aantal van de mooiste eilanden in het hele Caribische gebied.

 

Het eiland, dat verdeeld is tussen Frankrijk en Nederland, heeft een unieke mix van Europese en Caribische invloeden. Je kunt overdag genieten van zonovergoten stranden en 's avonds dineren in een knus Frans restaurant. Of je nu de voorkeur geeft aan luieren onder een palmboom of het verkennen van de historische forten die door Europese kolonisten zijn gebouwd, Sint Maarten biedt het allemaal. Vaak zul je Sint Maarten per liveaboard bezoeken, in combinatie met andere bovenwindse eilanden. 

 

Algemene informatie

Sint Maarten, het kleine paradijsje in het Caribisch gebied, is zo'n plek waar je je meteen thuis voelt. De relaxte sfeer, het azuurblauwe water en de vriendelijke locals maken het tot een bestemming die je niet snel zult vergeten. En het mooie is, ondanks dat het ver van Europa ligt, voel je hier toch een soort verbondenheid met het Europese continent. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vriendelijke bevolking. De locals verwelkomen je met open armen en laten je graag kennismaken met hun unieke eilandcultuur. Het is alsof je een klein stukje Europa hebt gevonden, verscholen in de warme wateren van de Caribische Zee.

Lees meer
Liveaboards in de Bovenwindse Eilanden De Bovenwindse Eilanden zullen je verbazen! De diversiteit aan duikstekken en het overvloedige onderwaterleven maken dit een verrassende liveaboard bestemming!
Liveaboard Routes in de Bovenwindse Eilanden Ontdek het beste van de Bovenwindse Eilanden tijdens jouw liveaboard duikcruise. De vulcanische onderwaterwereld zal je verbazen!
Offerte Aanvragen