Guadeloupe

Een duikvakantie naar Guadeloupe is een echte kleurrijke ervaring! De prachtige onderwaterwereld lijkt wel één grote koraaltuin waar anemonen, crinoïden, gorgonen en buisvormige sponzen in verschillende felle kleuren voorkomen! De wateren rondom Guadeloupe zijn rijk aan vis en waterdieren. Bij elke duik zul je verschillende tropische vissen tegenkomen. Guadeloupe bestaat uit verschillende eilanden, de bekendste en grootste eilanden zijn Grande Terre en Basse-Terre. De eilanden staan bekend om de prachtige witte zandstranden, palmbomen en azuurblauwe zee. Het duiken gebeurt vooral vanuit Basse-Terre. Vanuit daar kun je duiken in het Cousteau Reservaat, The Turtles duikstek en vele andere duikstekken. Ga mee opzoek naar de fantastische zee egels en grote zeeschildpadden rondom de gekleurde koralen!

 

Algemene Informatie

Met een aangenaam tropisch klimaat, weelderige natuurlijke schoonheid en een unieke mix van culturele invloeden, is Guadeloupe een idyllische bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar zowel ontspanning als avontuur in het hart van de Caraïben. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Kijk dan ook eens bij buurland Martinique

 

Basse-Terre, bedekt met weelderige regenwouden en de majestueuze vulkaan La Soufrière, vormt het groenere en bergachtigere deel van Guadeloupe. Aan de andere kant is Grande-Terre beroemd om zijn prachtige stranden en suikerrietvelden. De hoofdstad, Pointe-à-Pitre, is een bruisende stad waar kleurrijke markten, historische bezienswaardigheden en levendige festivals samenkomen. 

 

Met een warm tropisch klimaat het hele jaar door en een diverse natuurlijke schoonheid en bied Guadeloupe een unieke en onvergetelijke reiservaring. 

Lees meer
Deshaies Duiken in Guadeloupe is duiken in een kleurrijke onderwaterwereld! Tijdens een duikvakantie bij Guadeloupe verblijf je vaak op een resort in Deshaies. Deshaies is een populaire bestemming onder duikers. Duiken is hier het hele jaar mogelijk en is geschikt voor duikers van alle niveaus. De duikstekken bestaan uit riffen met een verscheidenheid aan koralen, grotten, drop-offs, wrakken en een overvloed aan zeeleven waaronder murenen, kreeften, zeebrasems, zeeschildpadden, grote barracuda's, en andere onderwaterwezens.
Les Saintes De archipel van Les Saintes creëert een unieke bestemming voor elke avonturier! Tijdens je duikvakantie verblijf je in een van de prachtige resorts van Les Saintes. Van een eigen bungalows tot ruime hotelkamers, er is echt voor ieder wat wils!
Offerte Aanvragen