La Paz

Gelegen aan één van de zeeën met de grootste variatie aan walvissen, dolfijnen en ruim 900 soorten vis! La Paz is gelegen aan de Zee van Cortez dat het schiereiland Baja scheidt met het Mexicaanse vaste land. Vanuit Mexico City vlieg je in slechts 1,5 uur naar deze hoofdstad van Baja California. La Paz heeft een aangenaam klimaat waardoor je hier het gehele jaar door terecht kunt voor een onvergetelijke duikvakantie!

 

De wateren van de Zee van Cortez zijn de thuisbasis van vele zeeleeuwen, dolfijnen, mobula’s, maar ook schildpadden en hamerhaaien! Het hoogtepunt van La Paz zijn toch wel de walvishaaien rondom Bahia de los Angeles. Tussen juni en oktober is Bahaia de Los Angeles National Park de thuisbasis van wel honderden walvishaaien. Tevens is de Zee van Cortez tussen mei en oktober een broedgebied voor de humblodt inktvis. Naast de bijzondere onderwaterwereld staat La Paz bekend om haar vele mooie hagelwitte stranden. Voor een relaxte, maar onvergetelijk duikavontuur is La Paz een geweldige bestemming!

 

Algemene Informatie

Vanuit Mexico City vlieg je in slechts 1,5 uur naar de hoofdstad van Baja California, La Paz. Bekend om haar parelwitte stranden, blauwe water én unieke duikmogelijkheden!
Vanuit La Paz kun je snorkelen met walvishaaien en zeeleeuwen, maar de kans dat je deze zeebewoners tijdens één van je duiken spot, is zeer groot! Ook is er vanuit La Paz een geweldige mogelijkheid om grijze walvissen te spotten, het seizoen loopt van januari tot en met maart. De Zee van Cortez staat dan ook niet voor niets op de World Heritage List van UNESCO.

 

Naast enkele luxe resorts, tref je in de omgeving van La Paz ook enkele kleinschalige duikersaccommodaties. Voor vertier moet je naar Álvaro Obergón Promenade, hier tref je enkele gezellige restaurants, leuke winkeltjes en barretjes. Zoek je naast het duiken culturele uitstapjes? Breng een bezoek aan het hoofdplein van La Paz met vele oude gebouwen, de Nuestra Sneore kathedraal of bezoek het enige echte Hotel California in Todos Santos! Ook het gezellige Cabo San Lucas is gemakkelijk te bereiken vanuit La Paz.

Lees meer

DE BESTE DUIKVAKANTIES: La Paz

Prijs
Prijs Vertrekdatum Sterren A/Z alfabetisch
Aanbieding
Diving World Selectie
Populaire Bestemming
Accommodatie
Villa Carey
Mexico Pacifische Kust, La Paz
  • Accomodatie gemaakt door duikers, vóór duikers
  • Maak duiken met wel meer dan 650 speelse zeeleeuwen!
  • Spot walvissen in Magdalena Bay!
  • Gelegen tussen gezellige lokale restaurantjes en cafés
Spot walvissen, duik met walvishaaien of snorkel met speelse zeeleeuwen! Bij Villa Carey is dit een droom die uitkomt!
23 okt. 2024 (9 dagen reis)
Internationale retourvlucht
Binnenlandse vlucht
Transfer
Accommodatie
Duiken
Verplichte kosten in NL
Vanaf prijs per persoon
2.467,69
bekijk
Aanbieding
Diving World Selectie
Populaire Bestemming
Accommodatie
Hotel Catedral La Paz
Mexico Pacifische Kust, La Paz
  • Accomodatie gelegen in de historische binnenstad
  • Maak duiken met zeeleeuwen, mobula's en meer!
  • Maak duiken met Buceo Carey
  • Bucketlist duikbestemming!
Hotel Catedral La Paz biedt niet alleen een comfortabele accommodatie, maar ook een onvergetelijke ervaring die je keer op keer wilt beleven!
23 okt. 2024 (9 dagen reis)
Internationale retourvlucht
Binnenlandse vlucht
Transfer
Accommodatie
Duiken
Verplichte kosten in NL
Vanaf prijs per persoon
2.729,57
bekijk
2 van 2 getoond

Hoogtepunten

Een van de TOP duikbestemmingen ter wereld Parelwitte stranden en azuurblauwe zee! Grote variatie aan onderwaterleven! Duik met zeeleeuwen, haaien en walvishaaien! MUST voor echte duikliefhebbers!
OFFERTE AANVRAGEN gratis en vrijblijvend vakantieadvies!
Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Persoonlijk advies
Offerte Aanvragen