Le Morne

Le Morne is gelegen in het zuidwestelijke deel van Mauritius. Een comfortabel vakantieoord met een rijke geschiedenis. 556 meter boven het schiereiland uit, prijkt de Le Morne Brabant. Dit is een berg en tevens een schiereiland in het uiterste zuidwestelijke punt. Deze berg wordt omringd door een lagune en op de steile hellingen zijn er diverse grotten te vinden. De berg is tevens een stille getuige van de vele slaven die zich hier wisten te verstoppen. Op de top van Le Morne Brabant kun je genieten van een prachtig uitzicht over Mauritius en de Indische Oceaan.

 

Maak een wandeling over het eiland en ontdek de rijke flora en exotische fauna. Ga met je snorkel en duikbril op pad en mogelijk spot je een van de reuzenzeeschildpadden! Bewonder de kleurrijke koraalriffen, terwijl de tropische vissen overal langs je heen zwemmen. Maak een duik in Passe St. Jacques en geniet van een overvloed aan zeeleven. Manta's, schildpadden en haaien, ze zijn er allemaal! Het merendeel van de duikstekken is op maximaal 25 minuten varen te bereiken. Ontspan op de witte zandstranden en voel de tropische zonnestralen op je huid. Een ware ontspanning, een vakantie in Le Morne.

Lees meer

DE BESTE DUIKVAKANTIES: Le Morne

Prijs
Prijs Vertrekdatum Sterren A/Z alfabetisch
Accommodatie
Riu Palace Mauritius
Mauritius, Le Morne
  • Adults only
  • All inclusive!
  • Drift duiken bij Scuba Caribe
Mooie adults-only accommodatie met luxe uitstraling en 24 uur per dag all-inclusive. Hier moet je helemaal niks!
18 nov. 2024 (9 dagen reis)
Internationale retourvlucht
Accommodatie
Verplichte kosten in NL
Vanaf prijs per persoon
1.624,42
bekijk
1 van 1 getoond

Hoogtepunten

Parelwitte stranden en azuurblauwe zee! Barrièrerif met prachtig koraal Rijke flora en exotische fauna Kleurrijke koraalriffen met tropische vissen Relatief onbekende duikspots
OFFERTE AANVRAGEN gratis en vrijblijvend vakantieadvies!
Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Persoonlijk advies
Offerte Aanvragen