Sesimbra

Sesimbra is een van de meeste populaire duikstekken van Portugal. Sesimbra ligt vrij zuidelijk en daardoor kan er eigenlijk het hele jaar door gedoken worden. Het echte vissersdorp ligt aan de kust van het beschermde gebied Arrábida Natural Park. Deze wateren vallen onder het grootste Portugese Marine Reservaat. De duiken bij Sesimbra worden gekenmerkt door het prachige uitzicht op het Arrábida gebergte. Met de geweldige kliffen, talloze baaien en verschillende duikstekken is er voor iedere duiker een perfecte stek te vinden. Vandaag de dag zijn er meer dan 1100 soorten macrolevens te vinden. Het duikgebied bij Sesimbra is ook speciaal doordat er eigenlijk het hele jaar door nachtduiken gemaakt kunnen worden! 


De stad Sesimbra is een zeer geliefd havenstadje met prachtige stranden! Ook de gezellige sfeer in de stad en de verse vis gerechten dragen bij aan de populariteit van de stad. Naast de stranden en heerlijke eten, staat de stad ook bekent om de fantastische activiteiten. Zo kun je een tocht maken door het Arrábida gebergte, surfen bij de Costa da Caparica en tours maken met boten of kayaks langs de adembenemende kustlijn. 

Lees meer

DE BESTE DUIKVAKANTIES: Sesimbra

Prijs
Prijs Vertrekdatum Sterren A/Z alfabetisch
Accommodatie
Hotel Do Mar
Portugal, Sesimbra
  • Direct aan het strand!
  • Geniet in het zwembad
  • Lekker een duik nemen met Duikcentrum Haliotis
Met een ligging direct aan het strand, is het de ideale locatie voor duikers en strandliefhebbers.
11 dec. 2024 (8 dagen reis)
Internationale retourvlucht
Transfer
Accommodatie
Verplichte kosten in NL
Vanaf prijs per persoon
431,32
bekijk
1 van 1 getoond

Hoogtepunten

Duikvakantie dicht bij huis Geschikt om het gehele jaar te duiken! Walhalla voor macro liefhebbers Geschikt voor het gehele jaar door nachtduiken Grote diversiteit aan duik & snorkel mogelijkheden!
OFFERTE AANVRAGEN gratis en vrijblijvend vakantieadvies!
Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Persoonlijk advies
Offerte Aanvragen