Cala Joncols

Cala Joncols, een verborgen parel aan de Spaanse kust, staat bekend om zijn adembenemende duikervaringen. Als je op zoek bent naar een ongerepte onderwaterwereld, is dit de plek waar je moet zijn. Het kristalheldere water van de Middellandse Zee omringt deze idyllische baai, waardoor het de perfecte duiklocatie is voor zowel beginners als ervaren duikers.

 

Onder de golven van Cala Joncols ontvouwt zich een kleurrijk schouwspel van zeeleven. Kleine vissen schieten speels tussen het zachte koraal, terwijl nieuwsgierige inktvissen hun tentakels uitstrekken naar voorbijgangers. Het onderwaterlandschap varieert van zanderige bodems tot rotsachtige formaties, waardoor elke duik een unieke ontdekkingstocht wordt.

 

De duikomstandigheden rond Cala Joncols zijn over het algemeen ideaal, met rustige wateren en goed zicht. Duikscholen in de omgeving bieden begeleide tochten en cursussen voor beginners, waardoor zelfs degenen zonder eerdere ervaring de magie van de onderwaterwereld kunnen verkennen.

 

Algemene informatie

Naast het fantastische duiken, is de ontspannen sfeer van Cala Joncols ook perfect om na de duik te genieten van een heerlijke maaltijd in een van de lokale restaurants. Hier kun je genieten van verse zeevruchten en lokale specialiteiten, allemaal terwijl je uitkijkt over de azuurblauwe zee.

 

Kortom, duiken rond Cala Joncols is een onvergetelijke ervaring die je onderdompelt in de schoonheid van de natuur en de charme van de mediterrane levensstijl. Het is de ultieme bestemming voor duikliefhebbers die een mix van avontuur en ontspanning zoeken.

 

Wil je het graag wat verder opzoeken, maar toch de gezelligheid van Spanje blijven behouden? Kies dan voor een duikvakantie naar de Canarische Eilanden!

Lees meer
0 van 0 getoond

Hoogtepunten

Duikvakantie dicht bij huis Geschikt voor kant en bootduiken! Grote scholen vis Duikstekken voor alle niveaus Grote diversiteit aan duik & snorkel mogelijkheden!
OFFERTE AANVRAGEN gratis en vrijblijvend vakantieadvies!
Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Persoonlijk advies
Offerte Aanvragen