Aruba

Een duikvakantie naar Aruba is een vakantie voor iedereen! Voor mensen die van gezelligheid houden, zijn er vele restaurants te vinden. Als je even heerlijk wilt ontspannen, geniet je het meest van de zandstranden. Als duiker geniet je natuurlijk het beste onderwater van alle pracht die daar te vinden is! Er zijn genoeg duikstekken met prachtige riffen, maar Aruba staat pas echt bekent om het wrakduiken. Op de zeebodem van Aruba liggen vele wrakken van vliegtuigen en historische schepen. Het grootste scheepswrak van de Caribbean ligt ook op de Arubaanse oceaanbodem. De Antilla ligt nog vrij ondiep, dus zelfs snorkelaars gaan graag even kijken! Samen met de rest van de onderwaterwereld is dit de habitat voor een tal van vissen en andere zeebewoners. Aruba valt net als de andere ABC-eilanden buiten de orkaanzone, waardoor het koraalrif niet is aangetast en dus nog in perfecte staat leeft. De kleuren en vormen van de onderwaterwereld bij Aruba is echt prachtig en zeer bijzonder! Aruba is ook een echte aanrader voor duikers en reizigers die graag meer eilanden zien tijdens hun vakantie! Wat dacht je van een combinatie reis met Bonaire?!

 

Algemene informatie

Aruba is een heel interessant eiland met een fascinerende geschiedenis. Die geschiedenis is in vele gebouwen en musea nog terug te vinden. Met meer dan 40 nationaliteiten is er een echte multiculturele samenleving ontstaan op Aruba en bovendien een rijke cultuur. De bevolking is enorm sociaal en houden van gezelligheid. Op het eiland schijnt bijna altijd de zon, toch is het niet benauwd door de verkoelende passaatwinden. Bon Bini na Aruba! (Welkom op Aruba!)
 

Lees meer
Aruba Duikresorts Een duikvakantie naar Aruba is een feest voor iedereen, zeker in een van de geweldige resorts op het eiland!
Offerte Aanvragen