Octopus met duiker

Cabo de Palos

Europa duikliefhebbers opgelet! Verre reizen met lange vluchten en tropische klimaten zijn natuurlijk fantastisch leuk, maar soms past dit niet in het tijdsbestek of budget waarover je beschikt. Is daarmee je droomvakantie dan afgeschreven? Tuurlijk niet! Wat dacht je van Cabo de Palos in Spanje waar je schitterende duiken maakt in een van de belangrijkste natuurgebieden in het heldere water van de Middellandse Zee?

Cabo de Palos maakt deel uit van een groep vulkanische bergen die samen een klein schiereiland vormen in La Manga del Mar Menor op 30 kilometer afstand van de kleurrijke en historie doordrenkte stad Cartagena. Met als bekendste bezienswaardigheden de stille baaien, de rotsachtige kust en het uitzicht op de kristalheldere zee die het schiereiland omringd, is dit een uitstekend stukje paradijs in ons eigen Europa. Hier maak je duiken over koraalriffen tussen de kleurrijke vissen, ontdek je de grootsheid van gezonken scheepswrakken en vind je op 4 kilometer uit de kust de bijzondere islas Hormiga die zeker een bezoekje waard zijn. Omdat de zeebodem hier een ongekende schoonheid kent en nog in buitengewone staat verkeerd is deze aangewezen als integraal zeereservaat en wordt daarmee gezien als een van de beste duiklocaties in Spanje.

Lees meer

DE BESTE DUIKVAKANTIES: Cabo de Palos

Prijs
Prijs Vertrekdatum Sterren A/Z alfabetisch
Accommodatie
Sub-Up Hostel
Spanje, Cabo de Palos
  • Comfortabel hostel in Cabo de Palos
  • Verblijf op ca. 200m van het duikcentrum
  • Duik in een natuurlijk beschermd onderwatergebied
  • Perfect voor wrakduikliefhebbers!
In het hart van Cabo de Palos vind je het comfortabele en moderne Sub-Up Hostel. Op slechts 200 meter van het duikcentrum Mangamar wandel je zo je nieuwe duikavontuur tegemoet!
22 jan. 2025 (8 dagen reis)
Internationale retourvlucht
Transfer
Accommodatie
Verplichte kosten in NL
Vanaf prijs per persoon
589,18
bekijk
1 van 1 getoond
OFFERTE AANVRAGEN gratis en vrijblijvend vakantieadvies!
Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Persoonlijk advies
Offerte Aanvragen