Wij zijn Diving World! Diving World Nederland is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Wij zijn Diving World!

Welkom bij Diving World, jouw specialist in bijzondere en onvergetelijke duik- en snorkelreizen wereldwijd! Als gepassioneerde experts in de onderwaterwereld nemen we je mee naar de meest adembenemende bestemmingen, waar je de magie van kleurrijke koraalriffen en fascinerend onderwaterleven kunt ervaren.

 

Bij Diving World begrijpen we dat elke reiziger unieke wensen en verwachtingen heeft. Daarom bieden wij zorgvuldig samengestelde reizen aan naar bijzondere locaties, variërend van exotische eilanden in de Stille Oceaan tot afgelegen duikparadijzen in de Caribische Zee. Onze bestemmingen zijn niet alleen perfect voor ervaren duikers, maar ook voor beginners en snorkelaars die op zoek zijn naar avontuur en schoonheid onder water.

 

Ons team van reisexperts kent de mooiste en beste duik- en snorkel locaties ter wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

 

Of je nu wilt snorkelen tussen de koraaltuinen van de Rode Zee, duiken in de cenotes van Mexico, of de ongerepte riffen van Indonesië wilt verkennen, wij hebben het perfecte aanbod voor jou. Eén van onze specialiteiten zijn liveaboards, waar wij, met enige trots, als sinds 1997 marktleider in zijn.

 

Met Diving World ontdek je niet alleen de pracht van de onderwaterwereld, maar ook de unieke cultuur en natuur boven water. Onze reizen combineren avontuurlijke activiteiten met ontspanning en de gewenste luxe, waardoor je het beste van beide werelden kunt ervaren.

 

Ga met ons op reis en beleef een wereld vol avontuur, ontdekking en verwondering. Bij Diving World zorgen we ervoor dat jouw duik- of snorkelvakantie een onvergetelijke ervaring wordt!

 

In tegenstelling tot alle andere duikreisorganisaties is Diving World aangesloten bij SGR, SGRz, Calamiteitenfonds én de ANVR, en dit is belangrijk! Hierdoor ben je namelijk verzekerd van eerlijke voorwaarden, is je geld in goede handen, reis je verantwoord en heb je zekerheid bij eventuele onvolkomenheden. Met Diving World ga je ZEKER op reis! 

 

Boven en onder water, een wereld van verschil!
 

 

Wil je ons een keer bezoeken?

Natuurlijk mag dat! Of je nou al jaren bij ons boekt of voor het eerst een offerte opvraagt, bij ons ben je altijd welkom voor een kopje koffie. Wij vinden het altijd leuk om onze klanten of partners te ontmoeten. Neem wel eerst even contact op met een van onze medewerkers om te kijken wanneer het uitkomt!

 

Ontmoet het team!

Heb jij altijd al eens willen weten wie er verscholen gaat achter die e-mail? Nieuwsgierig wie jou nu eigenlijk altijd zo enthousiast te woord staat aan de telefoon? Elk jaar staan wij met een aantal van onze partners op de Duikvaker in Houten. Dit is hét moment om ons te ontmoeten! Ben je hier helaas niet bij? Dan ben je natuurlijk ook welkom bij ons op kantoor.


diving world staff-picks

Onze duikreisexperts hebben het vinden van de perfectie duikvakantie met deze ‘staff-picks’ super makkelijk gemaakt. De perfecte duikreizen, overzichtelijk per thema gesorteerd.

Ontdek alle thema’s
Diving World Staff Picks Maak kennis met Diving World Staff Picks! Van al onze mooie duikreizen zijn er een paar die we specifiek voor je willen uitlichten. We nemen je mee naar onze favorieten!
Plekken om te leren duiken Heb jij nou altijd al eens willen leren duiken, altijd in voor het leren van iets nieuws, snorkel je graag of ben je gewoon heel slecht in het niets doen? Dan is een duikcursus op vakantie iets voor jou!
Luxe liveaboards Houd je van luxe aan boord, dan zijn deze liveaboard boten speciaal voor jou. Deze liveaboards bieden nét dat beetje extra, geweldige service en meer comfort.
Macroduiken Op zoek naar ’s werelds bizarste en interessantste wezens. Macroduiken opent de wegen naar een complete sprookjeswereld waar niets is wat het lijkt.

#DivingWorldDuikvakanties

Offerte Aanvragen