Wij zijn Diving World

Dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen! Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRz én het Calamiteitenfonds, zo ga jij zeker en relaxed op reis
testimonial_avatar testimonial_avatar testimonial_avatar testimonial_avatar testimonial_avatar
690
5.4

de diving world duikreisspecialisten

 

Ons diverse en professionele team van duikreisspecialisten staat 24-uur per dag en 7 dagen in de week voor, tijdens én na jouw vakantie voor je klaar! Daarnaast kun je tijdens je duikvakantie altijd terecht bij ons grote netwerk van vertegenwoordigers ter plaatse.

Andre

Andre is hét creatieve brein achter Diving World. Na het opstarten van het bedrijf, ca. 25 jaar geleden, zorgt Andre ervoor dat het bedrijf zich blijft ontwikkelen. Over de onderwaterwereld kan hij je veel vertellen, met al meer dan 35 jaar ervaring in de duikwereld!

Saskia

Saskia is de medeoprichter van Diving World. Door een liefde voor reizen en duiken is Diving World ontstaan! Saskia is zelf al 27 jaar lang een fanatieke duiker en neemt haar collega’s hier graag in mee. Met veel enthousiasme draait ze de verkoop, de boekhouding en is ze dé specialist op het gebied van liveaboards.

Maaike

Maaike is dé alleskunner binnen Diving World. Met veel plezier runt ze het kantoor en is ze het aanspreekpunt voor vele collega’s. Deze fanatieke duiker heeft al meer dan 10 jaar ervaring binnen Diving World! Ze is met haar uitgebreide kennis en ervaring binnen de duikwereld dé spin in ons web.

Sharon

Misschien heb je Sharon al wel eens gesproken aan de telefoon, want de telefoonlijn pakt ze met veel enthousiasme op! Naast dat ze de mail bijhoud, offertes uitwerkt en contact onderhoud met onze agenten, weet ze alles over het Caribisch gebied, Egypte, Europa, Indonesië en de Filipijnen!

Lisanne

Ook Lisanne zou je al wel eens gesproken kunnen hebben, want contact houden met klanten en partners doet ze als geen ander. Deze topper is dagelijks druk bezig met het maken van offertes en het boeken van reizen. Met haar open water brevet op zak vertelt ze je graag meer over de onderwaterwereld!

Meral

Meral is onze specialist op gebied van liveaboards. Met veel plezier adviseert ze je graag over indrukwekkende liveaboardroutes en meer! Met haar 6 jaar duikervaring in Nederland én het buitenland helpt ze je graag bij het samenstellen van jouw perfecte duikvakantie.

Gioia

Gioia is onze topper op de administratie. Naast dat ze onder andere de reisbescheiden bijhoudt, is ze ook erg goed met cijfertjes. Met veel plezier runt ze de boekhouding en zorgt ze ervoor dat alle financiële zaken op orde zijn.

Meriam

Onze andere ster op de administratie is Meriam. Naast het maken van boekingen is ze de persoon die ervoor zorgt dat je verzekerd op reis gaat! Ze is een echte alleskunner en verzorgt ook de after sales, reisbescheiden en website.

Michelle

Michelle houdt ervan om binnen Diving World creatief aan de slag te gaan. Dagelijks is ze bezig met het onderhouden van de website, het organizen van onze social mediakanalen en het maken van de nieuwsbrief. Met sinds kort ook haar open waterbrevet in de pocket gaat er een nieuwe wereld voor haar open!

Caelan

Caelan is onze helpende hand met het onderhouden van de website. Met zijn 7 jaar duikervaring weet hij je alles te vertellen over de onderwaterwereld. Erg gepassioneerd is hij zeker, want na zijn opleiding in Curaçao mag Caelan zich nu officieel Divemaster noemen!

Odie

Odie is onze bonus collega en daarnaast ook de beveiliger van Diving World! Kom je gezellig bij ons over de vloer, dan word je vrolijk begroet door deze vriendelijke viervoeter.

GROOT EN GEVARIEERD AANBOd

We hebben niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd! Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan. 

DIVING WORLD STAFF-PICKS

Onze duikreisexperts hebben het vinden van de perfectie duikvakantie met deze ‘staff-picks’ super makkelijk gemaakt. De perfecte duikreizen, overzichtelijk per thema gesorteerd.

ONTDEK ALLE THEMA'S
Diving World Staff Picks Maak kennis met Diving World Staff Picks! Van al onze mooie duikreizen zijn er een paar die we specifiek voor je willen uitlichten. We nemen je mee naar onze favorieten!
Plekken om te leren duiken Heb jij nou altijd al eens willen leren duiken, altijd in voor het leren van iets nieuws, snorkel je graag of ben je gewoon heel slecht in het niets doen? Dan is een duikcursus op vakantie iets voor jou!
Luxe liveaboards Houd je van luxe aan boord, dan zijn deze liveaboard boten speciaal voor jou. Deze liveaboards bieden nét dat beetje extra, geweldige service en meer comfort.
Macroduiken Op zoek naar ’s werelds bizarste en interessantste wezens. Macroduiken opent de wegen naar een complete sprookjeswereld waar niets is wat het lijkt.

#DivingWorldDuikvakanties

Offerte Aanvragen