Zuid-Afrika Safari's

Zuid-Afrika heeft een bijzondere gave, iedereen die hier arriveert raakt betoverd door zijn schoonheid. Lang nadat je bent vertrokken en weer terug thuis op de bank zit, herbeleef je alle avonturen die je in dit waanzinnige land in het zuiden van Afrika beleefd hebt. Het voelt bijna als onwerkelijk. In Zuid-Afrika spat de authenticiteit en cultuur er van af. Of je nou kiest voor een safari op het land, onder water of beide, je zult versteld staan en verrast worden door de kleurrijke omgeving. Al je zintuigen worden aangewakkerd: van spectaculaire zonsondergangen die de horizon donkeroranje kleuren, waarna – ver weg van verstorende stadsverlichting – de maan en de fonkelende sterren de nacht aankondigen; landschappen met licht geel tot gifgroen bebladerde bomen en struiken omringd door kuddes olifanten, schuilende jachtluipaarden en giraffen; en het donkerblauwe, maar heldere water van de Oceaan waar de meervoudig gekleurde vissen in scholen aan je voorbij razen en de koralen als een schilderpalet het canvas van riffen en rotsformaties versieren.

 

De Atlantische Oceaan en de Indische Oceaan bieden een grote verscheidenheid aan duikmogelijkheden. Zo maak je duiken in sterke stroming tussen de witpuntrif- en zwartpuntrifhaaien, verken je tropische riffen bekleed met klein kleurrijk zeeleven als zeepaardjes en zeesterren, wissel je duiken in koud en warm water af, spot je stierhaaien, blauwehaaien, tijgerhaaien, adelaars en mantaroggen en (voor de echte allesdurver) spring je het water in met de grote witte haai! Elk avonturenhart gaat hier sneller van kloppen.

 

De landsafari’s in Zuid-Afrika in onder meer het bekendste Nationaal Park Kruger en het oudste natuur-/wildpark van Zuid-Afrika het Hluluwe Imfolozi Park, bezorgen elke bezoeker onvergetelijke belevenissen tussen de weelderige natuur en haar sensationele bewoners. Het spotten van een kudde waterbuffels, een troep apen en - de koning van de jungle - de machtige leeuw - was nog nooit zo indrukwekkend. Dit alles beleef je onder begeleiding van een bekwame gids ,veilig in een grote 4x4.

Lees meer
0 van 0 getoond

Hoogtepunten

Perfecte combinatie van boven & onderwater! Sta oog in oog met de Big Five Bereid je voor op Big Fish duiken! Een écht haaienparadijs! Ontdek plaatselijke culturen
OFFERTE AANVRAGEN gratis en vrijblijvend vakantieadvies!
Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Persoonlijk advies
Offerte Aanvragen