Global Dive Alliance Door de oprichting van de Global Dive Alliance kunnen Nederlandse & Belgische duikers bij Diving World unieke liveaboard trips met hoge korting naar exclusieve bestemmingen boeken!

 

Wat is Global Dive Alliance?

Global Dive Alliance is een Europese alliantie van zes ervaren en gerespecteerde duikreisorganisaties, waar Diving World als enige touroperator uit Nederland en België onderdeel van is. Het reserveren van liveaboard-avonturen op 's werelds meest gewilde duiklocaties is vaak een uitdaging, aangezien deze populaire data ver van tevoren volgeboekt zijn, waardoor ze voor reguliere duikers moeilijk toegankelijk worden. Doordat de Global Dive Alliance ver van tevoren bijzondere liveaboard trips naar exclusieve bestemmingen inkoopt, profiteer jij als klant van exclusieve trips en hoge kortingen! Ook voor bijzondere liveaboard groepsreizen ben je bij Diving World aan het juiste adres. 

Zorgvuldig uitgekozen liveaboards

De speciale liveaboard groepsreizen die Diving World aanbiedt hebben altijd nét dat beetje extra. Zo stap je altijd aan boord van een comfortabele boot, spot je tijdens de cruise buitengewone onderwateractiviteit, zoals migraties en paartijden of zijn de vaarschema's aanzienlijk langer, ga je mee op expeditie of worden er meerdere bestemmingen gecombineerd. En dat allemaal voor zeer aantrekkelijke prijzen!

 

unieke Liveaboardroutes

Wat de Global Dive Alliance onderscheidt, is niet alleen de focus op klassieke duikroutes, maar ook het aanbieden van unieke, uitgebreide routes en speciale afvaarten. Ontdek adembenemende locaties zoals Galapagos, Socorro, Cocos Island, Raja Ampat, de Bahama's, Oman, Palau en de Malediven. Deze bestemmingen staan bekend om hun diverse zeeleven en spectaculaire onderwaterlandschappen.

 

de beste prijzen & boekingscondities

Compleet verzorgde reizen voor de beste prijs! Reserveer je vlucht én liveaboard bij Diving World en geniet van fantastische pakketkortingen met de beste garanties.

 

De meest vriendelijke betalingstermijnen!

Deze bijzondere liveaboard groepsreizen zijn vaak niet goedkoop en veel duikers moeten een dergelijke vakantie al jaren vooruit plannen. Dit begrijpen wij en daarom biedt Diving World de laagste en meest vriendelijke betalingstermijnen binnen de branche.

 

Vertrouwd op reis!

Global Dive Alliance en Diving World liveaboard groepsreizen worden uitsluitend aangeboden met SGR, Calamiteitenfonds en ANVR garanties in de Benelux. Kortom, de keuze voor een duikavontuur met Global Dive Alliance en Diving World is niet alleen een keuze voor een onvergetelijke onderwaterervaring, maar ook een bewuste keuze voor veiligheid, zekerheid en kwaliteit. Dankzij de exclusieve samenwerking met SGR, Calamiteitenfonds en ANVR kunnen reizigers met een gerust hart genieten van hun duikreis, wetende dat ze worden ondersteund door de meest gerenommeerde garantiefondsen in de Benelux.

 

VERTROUWD OP REIS!

Global Dive Alliance en Diving World liveaboard groepsreizen worden uitsluitend aangeboden met SGR, Calamiteitenfonds en ANVR garanties in de Benelux. Kortom, de keuze voor een duikavontuur met Global Dive Alliance en Diving World is niet alleen een keuze voor een onvergetelijke onderwaterervaring, maar ook een bewuste keuze voor veiligheid, zekerheid en kwaliteit. Dankzij de exclusieve samenwerking met SGR, Calamiteitenfonds en ANVR kunnen reizigers met een gerust hart genieten van hun duikreis, wetende dat ze worden ondersteund door de meest gerenommeerde garantiefondsen in de Benelux

Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Caelan
Odie
Persoonlijk advies
Offerte Aanvragen