duikBestemmingen

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!
Europa Om mooie duiken te maken hoef je echt niet de halve wereld over te reizen. Blijf gewoon eens in Europa! Ontdek de Atlantische Oceaan vanuit Sesimbra Portugal, beleef avonturen op de Canarische Eilanden of spring in de helderblauwe Middellandse Zee vanaf Malta.
Caräibische Zee De Caribische Zee grenst aan de Atlantische Oceaan en wordt omsingeld door enkele van ’ s werelds mooiste eilanden. Duik met haaien, reis af naar bijzondere cenotes en ontspan op tropische stranden omringd door het warme glinsterende water.
Rode Zee De Rode Zee is één van de mooiste en meest bekende duikgebieden in de Wereld. Duikers komen al jaren massaal op Egypte af. Wat dacht je van Jordanië, Djibouti of Saoedi-Arabië?
Verre Oosten Lange stranden, stralende zon, onvergetelijke duiken en heerlijk eten. Al dit vind je in het Verre Oosten. Ga eilandhoppen in de Filipijnen of in Indonesië, geniet van de cultuur en natuur in Thailand en laat je verrassen door het mooie Maleisië.
Stille Oceaan De Stille Oceaan, het thuisfront van witte haaien, walvishaaien, hamerhaaien, dolfijnen, manta’s, adelaarsroggen, zeeleeuwen en pinguïns! Bereid je zelf maar alvast voor, dit wordt absoluut waanzinnig!
Oceanië Aan de andere kant van de wereld vind je de droombestemmingen Fiji, Palau, de Solomoneilanden en Yap. Je moet er ver voor vliegen, maar je krijgt er ongelofelijk veel voor terug!
ANVR & SGRz lid Klantbeoordeling 5,4/6 Beste prijs garantie Grootste aanbod 24/7 bereikbaar
  • ANVR & SGRz lid
  • Klantbeoordeling 5,4/6
  • Beste prijs garantie
  • Grootste aanbod
  • 24/7 bereikbaar
Atlantische Oceaan De Atlantische Oceaan, het paradijs voor walvissen, dolfijnen en verschillende soorten haaien. Als twee na grootste oceaan biedt hij een groot scala aan onderwaterleven en beleef je gegarandeerd fantastische duiken.
Indische Oceaan Van Australië tot Zuid-Afrika en van Oman tot de Malediven! De Indische Oceaan verbindt deze waanzinnig bestemmingen met zijn indrukwekkende inwoners: de walvis, dolfijn, witte haai en zijn immense koraalriffen.
testimonial_avatar testimonial_avatar testimonial_avatar testimonial_avatar testimonial_avatar
690
5.4
Diving World Nederland is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen

Marktleider

Grootste aanbod

Beste prijs garantie

Zeker op reis

24/7 bereikbaar

  • Marktleider

  • Grootste aanbod

  • Beste prijs garantie

  • Zeker op reis

  • 24/7 bereikbaar

over diving world
Offerte Aanvragen