Santiago

Algemene Informatie

Santiago is niet alleen het grootste eiland van Kaapverdië, het is ook het eiland met de grootste diversiteit en variatie. Een uitstekende combinatie van bergachtige gebieden, culturele bezienswaardigheden, diverse stranden en een sfeervol nachtleven in de hoofdstad Praia.

 

Santiago is een bergachtig eiland met groene valleien en bananenplantages. In het noorden ligt de baai van Tarrafal met zandstrand en kleine kleurige vissersbootjes. Deze baai staat bekend om haar fantastische duik en snorkelmogelijkheden. ook de plaatselijke bevolking brengt graag de vrije dagen door in de baai van Tarrafal.

 

De hoofdstad Praia ligt in het zuiden, ook de oude hoofdstad van Kaapverdië, Cidade Velha ligt op Santiago. Dit is de eerste stad die door de Portugezen op Kaapverdië werd gebouwd. Vanaf het oude fort Real de São Felipe, heb je een prachtig uitzicht over het eiland. De hoofdstad Praia heeft twee stranden, namelijk Praia Mar en Quebra-Canela, ten westen van het centrum van de stad. Op Santiago kan het erg warm zijn. De wind die vanaf zee komt zorgt er voor dat de temperaturen aan land aangenaam zijn.

Lees meer

DE BESTE DUIKVAKANTIES: Santiago

Prijs
Prijs Vertrekdatum Sterren A/Z alfabetisch
Accommodatie
King Fisher Village
Kaapverdische Eilanden, Santiago
  • Gelegen aan de baai van Ponta de Atum
  • Even weg van de toeristische drukte
  • Duikschool gevestigd in het hotel
  • Meeste duikplekken op paar minuten afstand
Geniet van een zonnige vakantie ver weg van het massatoerisme in een kleinschalig en uniek verblijf op een fantastische locatie!
31 okt. 2024 (8 dagen reis)
Internationale retourvlucht
Binnenlandse vlucht
Transfer
Accommodatie
Verplichte kosten in NL
Vanaf prijs per persoon
930,18
bekijk
1 van 1 getoond

Hoogtepunten

Perfecte combinatie van boven & onderwater! Onovertroffen diversiteit Ook geschikt voor snorkelen! Spot de walvis migratie! Duik met walvishaaien en manta's
OFFERTE AANVRAGEN gratis en vrijblijvend vakantieadvies!
Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Persoonlijk advies
Offerte Aanvragen