Populaire bestemmingen
testimonial_avatar testimonial_avatar testimonial_avatar testimonial_avatar testimonial_avatar
696
5.4
Wis alle filters
Egypte Denk je aan duiken, dan denk je aan Egypte! Helder water, warme temperaturen en een schitterend onderwaterleven. De kalme Rode Zee is de perfecte locatie voor een op en top duikvakantie!
Bonaire Naar Bonaire kom je om te duiken. De hele kustlijn is beschermd natuurgebied met meer dan 80 duikstekken. Vanaf het strand of de kant loop je zo het warme water in, op zoek naar onderwaterleven!
Malediven Verblijf op een schitterend privé resort of stap aan boord van een luxe liveaboard. Op de Malediven kom je niets tekort. Heerlijke stranden, heldere zee en verrassend groot zeeleven onder water!
Playa Papagayo Vrouw Lanzarote
Canarische Eilanden De zeven grootste Canarische Eilanden zijn moeilijk te vergelijken. Van uitgestrekte zandstranden en gezellige dorpjes tot de mooiste wandelroutes en duiken met manta’s en walvishaaien.
Galapagos Een duikvakantie naar de Galapagoseilanden is er een om nooit te vergeten. Duik naar walvishaaien, scholen hamerhaaien, adelaarsroggen, manta’s en zeeleeuwen en snorkel tussen Galapagospinguïns.
Indonesië In het water rond de Indonesische eilanden kom je ogen tekort. Van prachtige koraaltuinen en rotsformaties tot vele kleurrijke slakjes en gracieuze manta’s. Bucketlistbestemming is Raja Ampat.
Meer dan 25 jaar actief Klantbeoordeling 5,4/6 ANVR & SGRz lid Grootste aanbod Beste prijs garantie
  • Meer dan 25 jaar actief
  • Klantbeoordeling 5,4/6
  • ANVR & SGRz lid
  • Grootste aanbod
  • Beste prijs garantie
Filipijnen Veel prachtige eilanden, perfecte duikomstandigheden en de vriendelijke bevolking zorgen voor een onbezorgde vakantie. Onder water spot je vooral tropische vissoorten, koraal, grotten en kloven.
Zuid-Afrika In Zuid-Afrika spot je de ‘Big Five’ zowel boven als onder water. Van de olifant en leeuw naar een manta en hamerhaai. De échte diehards stappen in een kooi en ontmoeten gigantische witte haaien!
Palau Helemaal in Micronesië ligt het kleine land Palau. Stap aan boord van een schitterende liveaboard of ontspan op een van de heerlijke resorts. Onder water spot je een overvloed aan vissen en koraal.
Offerte Aanvragen