Liveaboards in Micronesië

Haal alles uit je duikvakantie in de Grote Oceaan door middel van een liveaboard reis en vaar langs het prachtige scheepskerkhof Truk Lagoon en het koraalparadijs Bikini Atol. Micronesië biedt grote pelagische soorten, indrukwekkende oorlogswrakken uit de Tweede Wereldoorlog en wonderschone koralen, gekleurde vissen, mantaroggen, schildpadden en nog zo veel meer.

 

Geniet aan boord van het Truk Master duikjacht en profiteer van dagelijkse duiken rechtstreeks vanaf het dek. Alles binnen handbereik. Na elke duik kom je helemaal bij in het lounge gedeelte of haal je een lekker verfrissend drankje en bewonder je de ondergaande zon op het zonnedek. Bewerk en bekijk elkaars foto’s aan boord en geniet van privacy en rust op je luxe kamer. In de 7 à 10 nachten aan boord van dit prachtig stalen waterhuis vaar je naar de mooiste duikgebieden en kijk je je ogen uit tijdens elke duik die je maakt. Daarnaast vaar je langs de meest indrukwekkende landschappen.

 

Maak stromingsduiken met haaien, relax zij aan zij met een schildpad, laat je overrompelen door de waanzinnig grote koraaltuinen, kanalen, grotten en tunnels en houdt een wedstrijdje met je mede reizigers over wie de meeste manta’s heeft gespot of wie het meest over de geschiedenis van de gezonken schepen en vliegtuigen weet te vertellen.

Lees meer
0 van 0 getoond

Hoogtepunten

Dagelijkse ontmoetingen met manta's! Geschikt voor wrakduiken Geschikt voor grotduiken Ook geschikt voor snorkelen! Witte zandstranden en kristalhelder water
OFFERTE AANVRAGEN gratis en vrijblijvend vakantieadvies!
Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Persoonlijk advies
Offerte Aanvragen