Liveaboard Routes in Frans-Polynesië

Duiken in Frans-Polynesië is als een droom die uitkomt. Maak stromingsduiken met haaien, kom tot rust tussen de mantaroggen en laat je inspecteren door nieuwsgierige dolfijnen. De Stille Oceaan behuist de meest uiteenlopende onderwaterlevens en trekt door de stroming vele grote scholen vis en jagende roofvissen aan. Van reuzenmanta’s, hamerhaaien en barracuda’s tot tonijnen, schildpadden en de mooiste koraaltuinen. Vaar langs Ringiroa Island om verschillende soorten haaien te zien of Tikehau Island waar zich een manta cleaning station bevindt. Daarnaast wil je jouw camera absoluut niet vergeten tijdens bijzondere ontmoetingen met zwaardvissen, luipaardhaaien en Napoleonvissen.

 

Duiken in Frans-Polynesië is niet alleen aan te raden door het waanzinnige zeeleven. Ook het klimaat, het zicht onderwater en het prachtige kleurenpallet van het landschap zijn extra redenen om deze bestemming op jouw verlanglijst te zetten. Marine blauw water, een helderblauwe lucht met spierwitte marshmallow wolken en romantische hutten aan het water omringd door donkergroene bomen op de eilanden sieren het netvlies. Profiteer van watertemperaturen van rond de 26 graden en kom volledig tot rust tijdens deze onvergetelijke liveaboard duikvakantie.

Lees meer
0 van 0 getoond

Hoogtepunten

Perfect voor een liveaboard duikvakantie! Een écht haaienparadijs! Grote variatie aan onderwaterleven! Grote scholen vis Perfect voor stromingsduiken
OFFERTE AANVRAGEN gratis en vrijblijvend vakantieadvies!
Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Persoonlijk advies
Offerte Aanvragen