Europa

Duiken in Europa

Europa is misschien niet het eerste dat je te binnen schiet wanneer je denkt aan je volgende duikvakantie, maar waarom niet? Europa biedt prachtige zeeën, oceanen en meren om net zoveel avonturen in te beleven als op een tropisch eiland. Binnen Europa vind je echt van alles. Zo heb je de keuze uit subtropische of koelere land- en water temperaturen en zowel klein als groot onderwaterleven. Echt geen reden om het mooie Europa te verlaten dus!

 

Beste duikplekken Europa

Er zijn zat mooie duikplekken binnen Europa die je mee op ontdekkingstocht nemen naar spannende plekken. Maak bijvoorbeeld wrakduiken bij Lesbos in Griekenland en Krk in Kroatië, of ontdek grotten in het prachtige Italië en de Costa Brava in Spanje. En wat dacht je bijvoorbeeld van een plons in het helderblauwe water van Paphos in het magische Cyprus of een bezoek aan het enige Europese onderwatermuseum van Lanzarote genaamd: Museo Atlántico? Liever iets minder avontuur? Wat dacht je van duiken tussen de felgekleurde sponzen en vissoorten in Samos in Griekenland?

 

Zo heb je ook de Azoren, waar je ‘s zomers in warm water kan duiken met blauwe haaien, makohaaien, walvissen en roggen. Of kun je langs de Noorse kust op zoek gaan naar felgekleurde zeeslakken, ondeugende orka’s of breng je een bezoek aan één van de vele gigantische wrakken uit de Tweede Wereldoorlog die zich hier schuilhouden. Maar ook Malta, met zijn warme klimaat, middeleeuwse steden en onderwatergrotten bied voor zowel de onervaren als de ervaren duikers wat moois.

 

Is Europa voor jou geen match? Kijk dan bij de Rode Zee, Atlantische Oceaan of het Verre Oosten!

Lees meer
Cyprus Strand
Cyprus In Cyprus vind je een mooie combinatie van natuur, cultuur en heerlijke stranden. De duikomstandigheden zijn goed en onder water vind je mooie wrakken, grotten, riffen en vissen.
Duikvakantie Griekenland Santorini
Onderwater Griekenland Samos
Bootduiken Griekenland Samos
Amfora onderwater in Griekenland
Griekenland Geniet boven water het prachtige, gastvrije Griekenland en de bekende architectuur, en ontdek onderwater het nog vrij onbekende van de Middellandse Zee!
Italie tandbaars grouper
Haven Italie
Italie bootduiken zodiac
Barracuda's Italie
Italië Met een enorm lange kustlijn, vele mooie eilandjes en warm, helder water is Italië een verleidelijke bestemming voor duikers!
ANVR & SGRz lid Klantbeoordeling 5,4/6 Beste prijs garantie Grootste aanbod 24/7 bereikbaar
  • ANVR & SGRz lid
  • Klantbeoordeling 5,4/6
  • Beste prijs garantie
  • Grootste aanbod
  • 24/7 bereikbaar
Kroatie Krk
Kroatie Zeepaardje
Kroatie Strand
Naaktslak Kroatie
Kroatië Het prachtige Kroatië biedt fantastische duikmogelijkheden aan de Adriatische Zee!
Duiken op oorlogswrak in Malta
Schorpioenvis Malta duikvakantie
Kantduiken Malta Gozo
Malta Een heerlijk warm klimaat, middeleeuwse steden, spectaculaire kalkstenen kliffen en onder water schitterende wrakken, grotten spelonken en drop-offs.
Noorwegen Duikers
Noorwegen Wrak
Noorwegen noorderlicht
Noorwegen Macro Naaktslak
Noorwegen Duik tussen de Fjorden, tientallen indrukwekkende wrakken én minimaal 70 soorten critters! Dat is duiken in Noorwegen!
Oostenrijk Salzkammergut Vissen
Oostenrijk Duikers
Oostenrijk Duiker Onderwater
Oostenrijk Snoek
Oostenrijk Oostenrijk, in de zomer bij iedereen bekend als de perfecte bestemming voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Maar wist je dat het ook een fantastische duikbestemming is?!
Portugal Het razend populaire Portugal biedt een grote diveristeit in onderwaterleven! Elke bestemming heeft zo zijn eigen kenmerken, voor welke bestemming ga jij?
Bootduiken zodiac spanje
Puerto de Mogan Gran Canaria
Octopus met duiker
Duikvakantie Spanje
Spanje De onderwaterwereld rondom Spanje is zeker divers. Prachtige grotten, spectaculaire kleuren en felgroene posidonia zeegrasvelden.
Diving World is aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds, zo ga jij zeker en relaxed op reis
testimonial_avatar testimonial_avatar testimonial_avatar testimonial_avatar testimonial_avatar
690
5.4
Diving World Nederland is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen

Marktleider

Grootste aanbod

Beste prijs garantie

Zeker op reis

24/7 bereikbaar

  • Marktleider

  • Grootste aanbod

  • Beste prijs garantie

  • Zeker op reis

  • 24/7 bereikbaar

Over diving world
Offerte Aanvragen