Stille Oceaan

Van grote pelagische vissen als hamerhaaien, manta’s en gigantische walvishaaien tot ondeugende zeeleeuwen en gezonken schepen in Baja California aan de westkust Mexico. Boek hier een liveaboard reis om nooit te vergeten en laat je verwennen door de luxe zowel aan boord als onderwater. Bewonder het enige harde koraalrif in de Golf van Californië bij Cabo Pulmo. De duikomgeving wordt in Cabo Pulmo beschermd en duiken doe je samen met een gecertificeerde lokale duiker. Hierdoor is de onderwaterwereld ongerept en kom je terug met duikverhalen die je nog nooit eerder kon vertellen. Maak je borst maar nat want zowel stierhaaien als tijgerhaaien wachten je hoogstwaarschijnlijk op bij de duik. Mexico biedt naast Cabo Pulmo nog vele andere plekken die je niet mag missen. La Paz met zijn zeeleeuwen en mobula’s, onze bestverkochte Stille Oceaan liveaboard reis naar Socorro in Cabo San Lucas waar zeepaardjes en witpuntrifhaaien rondzwemmen én San Ignacia Lagoon met zijn grijze nieuwsgierige walvissen en bruine pelikanen. 


De Galapagoseilanden mag je echt niet missen! Met de meeste variëteit aan zeeleven, zo uiteenlopend als rustende schildpadden, etende walvishaaien, nieuwsgierige zeeleeuwen en humoristische pinguïns. Je vindt het hier allemaal. De Galapagoseilanden is dé duikbestemming voor de echte avonturier die niet terugdeinst van een beetje reuring op en onder het water. Ook hier kan je kiezen voor de luxe van een liveaboard, maar je kan ook kiezen voor fijne resorts vlakbij oogverblindende stranden. 


Was dat alles? Echt niet! Vergeet het schitterende land Costa Rica niet. Costa Rica doet niet onder voor Mexico of de Galapagoseilanden, in tegendeel, tijdens je duiken word je regelmatig verrast door scholen met wel honderden dolfijnen, roggen of zelfs walvissen! Vergeet ook niet Cocos Island op te zoeken, dit eiland behoort tot de top 10 beste duikbestemmingen van de wereld. Boek op Costa Rica een liveaboard of verblijf in een van de mooiste resorts. Houdt ook vooral je ogen open bovenwater, Costa Rica beschikt over een waanzinnig natuur waaronder vulkanen en wouden met felgekleurde vogels als de quetzal en de toekan.

 

Is de Stille Oceaan voor jou geen match? Kijk dan bij de Rode Zee, de Atlantische Oceaan, of het Verre Oosten!

Lees meer
Costa Rica Scholen met honderden hamerhaaien, roggen en dolfijnen. De Stille Oceaan bij Costa Rica zit bomvol groot zeeleven. Ga met een liveaboard naar Cocos Island of verblijf in een duikresort aan land.
Ecuador Ecuador, gelegen aan de westkust van Zuid-Amerika, biedt duikliefhebbers een unieke onderwaterervaring. De Galápagos-eilanden, een betoverende archipel die tot Ecuador behoort, staan bekend om hun ongelooflijke biodiversiteit zowel boven als onder de zeespiegel.
Mexico Pacifische Kust De mooiste duikstekken van Baja California vind je rond Guadalupe Island en Socorro Island. Maak een kooiduik naar gigantische witte haaien en ontmoet zeeleeuwen, hamerhaaien en manta’s.
ANVR & SGRz lid Klantbeoordeling 5,4/6 Beste prijs garantie Grootste aanbod 24/7 bereikbaar
  • ANVR & SGRz lid
  • Klantbeoordeling 5,4/6
  • Beste prijs garantie
  • Grootste aanbod
  • 24/7 bereikbaar
testimonial_avatar testimonial_avatar testimonial_avatar testimonial_avatar testimonial_avatar
690
5.4
Diving World Nederland is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen

Marktleider

Grootste aanbod

Beste prijs garantie

Zeker op reis

24/7 bereikbaar

  • Marktleider

  • Grootste aanbod

  • Beste prijs garantie

  • Zeker op reis

  • 24/7 bereikbaar

Over diving world
Offerte Aanvragen