Oceanië

Waar denk je aan als wij zeggen Jelly Fish Lake, koraaltuinen en blue holes? Palau natuurlijk! Deze bijzondere bestemming is een echte liefhebber bij duikers die van grote vissen, haaien en van wrakken uit de Tweede Wereldoorlog als de 150 meter lange Iro houden. Wat je ook zeker niet wilt overslaan is Chandelier Cave waar schitterende stalactieten en stalagmietenformaties je massaal omsingelen. Palau is voor de echte avonturiers en de ontdekkingsreizigers.


Van avontuur naar romantiek en duiken met citroenhaaien op Bora Bora en Moorea in Frans-Polynesië. Hier maak je stromingsduiken rondom de atollen Fakarava en Rangrioa, over kleurrijke riffen en met sierlijke mantaroggen. Boek hier je liveaboard vakantie en geniet van je welverdiende rust tussen de schildpadden en koraaltuinen.


Niet alleen in Frans-Polynesië vind je mantaroggen, rondom het eiland Yap in Micronesië krioelt het ervan. Kijk dus vooral om je heen bij het afdalen en het opstijgen want je hebt zomaar kans dat je in de gaten wordt gehouden door tientallen manta’s die op maar 10 meter heen en weer dobberen in het helderblauwe water. Ook voor wrakduiken is Micronesië de juiste bestemming. Zo is Truk Lagoon één van de beste wrakduik locaties in de wereld.

 
Verblijf aan boord een fantastische liveaboard in de Koraalzee en bezoek het spectaculaire grootste koraalrif ter wereld, het Great Barrier Reef in Australië. Spot duizenden verschillende mariene dieren onderwater en laat je verassen door de verschillende soorten koralen. 


Een andere perfecte liveaboard bestemming is Fiji. Al varend kom je langs meerdere eilanden en stop je regelmatig om te duiken op ongerepte koralen en met adelaarsroggen, clownvissen, lipvissen, hamer- en rifhaaien. Het water is zo helder dat als je op het dek staat je de vissen kan zien zwemmen en de omgeving met de prachtige natuur met felgroen gekleurde planten en hoge palmbomen en vulkanische zwarte stranden maken het schilderachtige plaatje helemaal af. 


Vergeet ook vooral de Solomoneilanden niet. Deze eilanden zijn nog niet al te veel bezocht en maken de onderwaterwereld daarom extra schoon en wonderlijk. Grotten, spelonken en prachtige riffen in combinatie met pygmee zeepaardjes, spookfluitvissen, rifvissen en pelagische vissoorten maken dit een bestemming waar je vaker naar terug wilt keren. Ben je een echte wrakduiker? Dan is Iron Bottom Sound de bestemming voor jou. Met honderden scheeps- en vliegtuig wrak(stuk)ken uit de Tweede Wereldoorlog kijk je je ogen uit. Liveaboard routes nemen je mee naar plekken waar geen andere boten met duikers liggen waardoor je in alle rust kan genieten van dit prachtige spektakel.

 

Is Oceanië voor jou geen match? Kijk dan bij de Stille Oceaan, Indische Oceaan of de Atlantische Oceaan!

Lees meer
Australië Australië is het ultieme paradijs voor duikers. Het land is volledig omringd door water en het onderwaterleven is ongeëvenaard. Met het prachtig indrukwekkende Great Barrier Reef en het Australië Christmas Island hebben we eigenlijk al genoeg gezegd.
Fiji Helemaal aan de andere kant van de wereld liggen de meer dan 300 eilandjes van Fiji, een tropisch paradijs! Tijdens een liveaboard ontdek je de gezonde koraalriffen en verschillende soorten haaien.
Frans Polynesië Frans-Polynesië is de bestemming voor prachtige flora en fauna zowel boven als onder water!
ANVR & SGRz lid Klantbeoordeling 5,4/6 Beste prijs garantie Grootste aanbod 24/7 bereikbaar
  • ANVR & SGRz lid
  • Klantbeoordeling 5,4/6
  • Beste prijs garantie
  • Grootste aanbod
  • 24/7 bereikbaar
Micronesië Naast het duiken met manta’s, is er onder water absoluut meer te beleven. Ontmoetingen met haaien, schildpadden, clownvissen en enorme anemonen maken het duiken compleet!
Palau Helemaal in Micronesië ligt het kleine land Palau. Stap aan boord van een schitterende liveaboard of ontspan op een van de heerlijke resorts. Onder water spot je een overvloed aan vissen en koraal.
Solomoneilanden Wil jij als een van de weinige kunnen zeggen prachtige duiken te hebben gemaakt rond de Solomonseilanden? Kies dan voor een liveabaord en spot honderden wrakken, mooie grotten en veel macroleven.
testimonial_avatar testimonial_avatar testimonial_avatar testimonial_avatar testimonial_avatar
689
5.4
Diving World Nederland is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen

Marktleider

Grootste aanbod

Beste prijs garantie

Zeker op reis

24/7 bereikbaar

  • Marktleider

  • Grootste aanbod

  • Beste prijs garantie

  • Zeker op reis

  • 24/7 bereikbaar

Over diving world
Offerte Aanvragen