Krk

Als je op zoek bent naar een duikparadijs dat alles heeft, dan is Krk de place to be! Dit Kroatische eiland, gelegen in de glinsterende wateren van de Adriatische Zee, is een verborgen juweeltje voor duikers van alle niveaus. Laat me je vertellen waarom Krk een must is voor elke duikfanaat.

 

De kustlijn van Krk herbergt talloze duiklocaties die geschikt zijn voor zowel beginners als ervaren duikers. De onderwaterwereld van Krk is gevuld met kleurrijke koralen, mysterieuze grotten en fascinerende zeefauna. Het is als een sprookjesachtig rijk dat wacht om ontdekt te worden.

 

Een van de hoogtepunten van duiken op Krk is het beroemde duikwrak Peltastis. Dit gezonken schip rust op de zeebodem en is nu de thuisbasis van een levendige gemeenschap van zeedieren. Het verkennen van dit wrak is als het betreden van een onderwatermuseum, waar geschiedenis en natuur hand in hand gaan.

 

Algemene informatie

Wat Krk extra speciaal maakt, is het mediterrane klimaat dat het hele jaar door duiken mogelijk maakt. De zon schijnt hier bijna altijd, en zelfs in de winter zijn de temperaturen mild genoeg om comfortabel in het water te zijn. Dit betekent dat je elk seizoen van de prachtige onderwaterwereld kunt genieten zonder je zorgen te maken over koude watertemperaturen.

 

Naast het duiken biedt Krk ook tal van andere activiteiten en bezienswaardigheden. Verken de pittoreske dorpjes, proef de heerlijke lokale gerechten en geniet van de warme gastvrijheid van de lokale bevolking.

Lees meer
0 van 0 getoond

Hoogtepunten

Perfect voor families Ook geschikt voor snorkelen! Kristalhelder water met veel zicht Geschikt voor wrakduiken Geschikt voor grotduiken
OFFERTE AANVRAGEN gratis en vrijblijvend vakantieadvies!
Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Persoonlijk advies
Offerte Aanvragen