Australië Liveaboards

Stel je voor: wakker worden op een luxe boot, met het geluid van de golven en het adembenemende uitzicht op de oceaan. Je duikt direct vanaf het dek in het kristalheldere water, waar kleurrijke koralen en exotische vissen je begroeten. Liveaboards bieden duikers de mogelijkheid om afgelegen duikplekken te verkennen, ver weg van de drukte, en dat is precies wat deze ervaring zo speciaal maakt.

 

De crews aan boord zijn doorgewinterde experts die niet alleen je veiligheid waarborgen, maar ook zorgen voor een gezellige sfeer. Na de duiken geniet je samen van heerlijke maaltijden, deel je duikverhalen en bouw je nieuwe vriendschappen op. Het gevoel van gemeenschap is onmiskenbaar.

 

Algemene informatie

Australië, het land van kangoeroes, barbecues en eindeloze stranden. Als je ooit de drang hebt gevoeld om op avontuur te gaan, is dit the place to be. De Aussies, met hun relaxte houding, verwelkomen je met open armen, en 'G'day' is hier meer dan alleen een begroeting; het is een manier van leven. Van de bruisende steden zoals Sydney met het iconische Opera House tot de adembenemende natuurpracht van de Outback, Australië biedt een mix van moderne vibes en ongerepte wildernis.

 

En laten we het niet vergeten, het Great Barrier Reef, een onderwaterparadijs vol kleurrijke koralen en exotische vissen. Snorkelen of duiken hier is als een reis naar een andere wereld.

Lees meer
0 van 0 getoond

Hoogtepunten

Perfect voor een liveaboard duikvakantie! Fantastische drop-offs Spot walvishaaien, walvissen & manta's! Beschermd marinepark met ongerepte riffen Ultieme haaienduikstek
OFFERTE AANVRAGEN gratis en vrijblijvend vakantieadvies!
Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Persoonlijk advies
Offerte Aanvragen