Australië Liveaboard Routes

Of je nu een avontuurlijke duiker bent of gewoon wilt genieten van het rustige ritme van de oceaan, de liveaboard-routes in Australië beloven een onvergetelijke ervaring. Het is de ultieme manier om de wonderen van de Australische wateren te ontdekken en nieuwe vrienden te maken onder gelijkgestemde reizigers. Vergeet niet je camera mee te nemen, want deze reis zal zeker zorgen voor spectaculaire onderwaterfoto's en onvergetelijke herinneringen.

 

Toch is dat bij lange na niet de enige reden. Zo is de kans dat je tijdens je duiken in Australië ongekend veel mariene leven spot zo groot dat je na een paar dagen de tel al kwijt bent. Hamerhaaien, walvissen, dolfijnen, schildpadden, manta’s, krabben en grote rode snapper vissen zijn nog maar het begin van alles dat jouw voorbij zwemt. In Australië kan je verschillende soorten duiken maken, van ondiep naar diep en van avontuurlijk naar rustig. Bezoek Christmas Island, zwem in de Koraalzee, en beleef al het wonderlijks dat het Great Barrier Reef is.

 

Algemene informatie

Australië staat bekend om zijn prachtige en veelzijdige natuur en niet alleen op het land. De Australische onderwaterwereld is een enorme bucketlist favoriet onder vele duikers. Dit komt natuurlijk mede door het Great Barrier Reef dat als grootste koraalrif van de wereld alleen al een bezoekje waard is. 

Lees meer
0 van 0 getoond

Hoogtepunten

Fantastische drop-offs Ultieme haaienduikstek Barrièrerif met prachtig koraal
OFFERTE AANVRAGEN gratis en vrijblijvend vakantieadvies!
Vragen? Onze duikreis specialisten staan voor je klaar!
Persoonlijk advies
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Persoonlijk advies
Offerte Aanvragen