Boekingsformulier Je hebt van ons een offerte ontvangen waar je tevreden over bent. Daar zijn we blij mee! Gebruik dit formulier om jouw boeking te bevestigen.

Heb je van ons een aanbieding ontvangen voor jouw droomvakantie en wilt je de afspraken bevestigen, gebruik dan onderstaand formulier.

Vul het formulier zo gedetailleerd mogelijk in. Als jouw vakantie nog beschikbaar is, regelen wij alles en bevestigen wij jouw reis de volgende werkdag.

Vraag de experts!
Neem contact met ons op
Andre
Saskia
Maaike
Sharon
Lisanne
Meral
Gioia
Meriam
Michelle
Neem contact met ons op
diving world staff-picks

Onze duikreisexperts hebben het vinden van de perfectie duikvakantie met deze ‘staff-picks’ super makkelijk gemaakt. De perfecte duikreizen, overzichtelijk per thema gesorteerd.

Ontdek alle thema’s
Diving World Staff Picks Maak kennis met Diving World Staff Picks! Van al onze mooie duikreizen zijn er een paar die we specifiek voor je willen uitlichten. We nemen je mee naar onze favorieten!
Plekken om te leren duiken Heb jij nou altijd al eens willen leren duiken, altijd in voor het leren van iets nieuws, snorkel je graag of ben je gewoon heel slecht in het niets doen? Dan is een duikcursus op vakantie iets voor jou!
Luxe liveaboards Houd je van luxe aan boord, dan zijn deze liveaboard boten speciaal voor jou. Deze liveaboards bieden nét dat beetje extra, geweldige service en meer comfort.
Macroduiken Op zoek naar ’s werelds bizarste en interessantste wezens. Macroduiken opent de wegen naar een complete sprookjeswereld waar niets is wat het lijkt.

#DivingWorldDuikvakanties

Offerte Aanvragen